Τι αποκάλυψε ο Λ. Αυγένακης για την τοποθέτησή του στο υφ. Αθλητισμού

Τι αποκάλυψε ο Λ. Αυγένακης για την τοποθέτησή του στο υφ. Αθλητισμού

Την αποκάλυψη ότι ο ίδιος ήταν που επέλεξε να τοποθετηθεί στο υφυπουργείο Αθλητισμού και όχι σε κάποιο άλλο Υπουργείο έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης, στο περιθώριο της τελετής παράδοσης – παραλαβής του χαρτοφυλακίου που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ο απερχόμενος υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης ευχήθηκε καλή θητεία στον Λευτέρη Αυγενάκη και μάλιστα ανέφερε: «Όπως είπα αστειευόμενος στον Λευτέρη, κάτι πολύ κακό θα έκανε στον αρχηγό του και τον έβαλε σε αυτό το Υπουργείο»!

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, αφού ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, απάντησε: «Ξεκαθαρίζω ότι δεν το βλέπω ως τιμωρία, αλλά ως ευκαιρία! Οτιδήποτε καλό έχει γίνει θα το ενισχύσουμε και θα το αναδείξουμε, οτιδήποτε στρεβλό θα το διορθώσουμε. Πάμε να βάλουμε πολλά γκολ»!

Ο κ. Αυγενάκης, εξάλλου, πρόσθεσε: «Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρτοφυλάκιο και ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε. Ο αθλητισμός είναι βασικό κοινωνικό αγαθό και όχι πολυτέλεια. Και δεν πρέπει να τον συνδέουμε με περιστατικά βίας και διαφθοράς».

Νωρίτερα, ο Γιώργος Βασιλειάδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της ΓΓΑ, ζήτησε συγγνώμη απ’ όσους αδίκησε λέγοντας πως δεν είχε αυτό το σκοπό και έκανε έναν μίνι απολογισμό του έργου του:

«Μετά από δύο χρόνια και οκτώ μήνες σε αυτή τη θέση και συνεχούς αγώνα να κρατήσουμε το αθλητικό οικοδόμημα όρθιο, καταφέραμε πολλά πράγματα. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε την επόμενη μέρα πιο αισιόδοξα».

Πηγή:  filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ