Σιγουριά Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Κώστα Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

Σιγουριά Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Κώστα Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την υλοποίηση του πρότζεκτ της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο Βοτανικό.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης οι δυο άνδρες ακριβώς έξω από τα γραφεία, προχώρησαν σε δηλώσεις δείχνοντας το άκρως θετικό κλίμα που επικρατεί, για να δρομολογηθεί αυτό το σπουδαίο έργο.

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Επιβεβαιώθηκε σήμερα η κοινή διάθεση να προχωρήσουμε μαζί σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινάμε την επόμενη Παρασκευή, όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ομάδων εργασίας τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Δήμου Αθηναίων, ώστε βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα, να εξετάσουμε νομοθετικά ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνουν, να μάθουμε τον συντελεστή δόμησης κλπ, ώστε να προχωρήσει το έργο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, γιατί υπάρχουν πολλά βήματα ακόμα που πρέπει να γίνουν, αλλά αφού υπάρχει διάθεση τόσο από τον Δήμο και την Κυβέρνηση, όσο και τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί το έργο, είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε αρχικά: «Μιλάμε για ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό έργο, που θα αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της περιοχής του Βοτανικού. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε με την εναρκτήρια συνεδρίαση των ομάδων εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Γνωρίζουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι πως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν κόβουμε καμία κορδέλα, κρατάμε τη μπάλα χαμηλά, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Πηγή: onsports.gr


Σχολιάστε εδώ