LIVE: Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελευσίνα

LIVE: Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελευσίνα

Ζωντανά η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ελευσίνα, σε εκδήλωση του κόμματος με θέμα: «Νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο παλαιό ελαιουργείο Ελευσίνας στις 19:30.

Τέτοια “γρουπούσκουλα θα τελειώσουν μιας και καλή εάν ο λαός μας εμπιστευτεί στις εκλογές” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως στο κοινωνικό πεδίο αποτυπώνονται οι μεγάλες διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

“Αυτοί που φεύγουν επέβαλλαν 29 νέους φόρους, ενώ εμείς φέρνουμε ελαφρύνσεις, κατάργησαν το ΕΚΑΣ, ενώ εμείς ενισχύουμε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε τη μεσαία τάξη”, είπε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης.

“Η Ν.Δ συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των μισθών είπε ο κ. Μητσοτάκης. Όσο αυξάνεται το ΑΕΠ τόσο θα αυξάνονται, κάθε χρόνο, και οι μισθοί. Και, ο κατώτερος σε διπλάσιο ποσοστό από το ρυθμό ανάπτυξης”.

“Ο κ. Τσίπρας υψώνει σκιάχτρα, τεχνητούς κινδύνους, χρησιμοποιεί άκρως αποκρουστική φρασεολογία και διαστρεβλώνει τις θέσεις μας. Είμαστε υπέρ της επταήμερης λειτουργίας και όχι της επταήμερης εργασίας, είπε και σημείωσε “μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης”. Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας ψηφίσουν όχι με την καρδιά αλλά με το μυαλό” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Ελευσίνα.


Σχολιάστε εδώ