Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα Βίκος Street Relays στην Ξάνθη

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα Βίκος Street Relays στην Ξάνθη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση για τα Βίκος Street Relays, αυτή τη φορά στην Ξάνθη, με πάρα πολλούς θεατές να γεμίζουν την κεντρική πλατεία της πόλης και να χειροκροτούν θερμά τους εκατοντάδες δρομείς που έτρεξαν γύρω από την παλιά πόλη κι έκαναν μάλιστα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Στα 5 χλμ των ανδρών, την πρώτη θέση πήρε ο Νίκος Λαφτσίδης που δήλωσε: «Ηταν ένας εξαιρετικός αγώνας και τον ευχαριστήθηκα, καθώς είναι πολύ όμορφο να τρέχεις μέσα στα σοκάκια της παλιάς πόλης της Ξάνθης. Μας βοήθησε και η συννεφιά να αποφύγουμε την έντονη ζέστη και έτσι όλα πήγαν πολύ καλά». Στις γυναίκες στα 5.000 μ. η Ερμιόνη Χασκή. «Εχω ξανατρέξει στην Ξάνθη και πάντα μου αρέσει να τρέχω στην πόλη αυτή. Ηταν ένας καλός αγώνας, είχε κι ένα ελαφρύ αεράκι που μας ωφέλησε να μην καταπονηθούμε από τη ζέστη», είπε η νικήτρια.

Τα αποτελέσματα της Ξάνθης:

5 χλμ.

Ανδρες
Νίκος Λαφτσίδης  17:05
Αλέξανδρος Γρακής  17:26
Βασίλης Μπέκας  17:27

Γυναίκες
Ερμιόνη Χασκή 20:56
Κατερίνα Μπέκα  21:25
Ραφαηλία Τουρατζίδου 22:09

4Χ1000 μ.

Άνδρες
Απόστολος Γκάτζιος-Χαράλαμπος Βούλκος- Απόστολος Γκάτζιος-Χαράλαμπος Βούλκος  12:57

Γυναίκες
Μαρία Πραφτσιώτη-Θεώνη Κωνσταντίνου-Αλεξάνδρα Γκοτζαμάνη-Ιριδα Νιάσκου  20:02

Μικτή
Γιάννης Θεοδωράκης – Κατερίνα Μπέκα – Στέφανος Δασκαλόπουλος – Αλέξανδρος Γρακής 13:44

Οικογένεια
Σπύρος Μπίκος-Σαλή Τσιτάκ-Κωνσταντίνος Νικολαϊδης-Πέτρος Νικολαϊδης  13:03

Τα Βίκος Street Relays έγιναν από τον Δήμο Ξάνθης  σε συνεργασία με τον ΑΠΣ ΔΙΟΜΗΔΗ ΞΑΝΘΗΣ, την υποστήριξη των Xanthi Runners και από τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877 και τα έσοδα από τους αγώνες σκυταλοδρομίας θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για σχολεία και σωματεία της Ξάνθης.

Πλέον υπάρχει διακοπή για το καλοκαίρι και το φεστιβάλ σκυταλοδρομιών δρόμου θα συνεχιστεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη.


Σχολιάστε εδώ