THE HUNTERS – ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

THE HUNTERS – ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ


Συγγραφέας
Chris Kuzneski
Μεταφραστής
Γιώργος Μπαρουξής


THE HUNTERS, ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!

Ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος στρατολογεί μια ετερόκλητη ομάδα με μοναδικές ικανότητες: ένας πρώην στρατιωτικός με σκοτεινό παρελθόν, μία ιστορικός αυθεντία στις ξένες γλώσσες και τους αρχαίους πολιτισμούς, ένας κορυφαίος στους υπολογιστές με απίστευτο δείκτη νοημοσύνης, ένας τους πιο έμπειρους χειριστές όπλων και μια πρώην πράκτορας της CIA, ειδική στα συστήματα ασφαλείας και τις δύσκολες επιχειρήσεις. Σκοπός τους η ανακάλυψη χαμένων αμύθητων θησαυρών.

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
«Η μεγαλύτερη ληστεία στη σύγχρονη ιστορία δεν έγινε σε τράπεζα. Έγινε σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στη μέση της νύχτας, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα οπλισμένων στρατιωτών…»
Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Ρουμανία εμπιστεύθηκε ολόκληρο το κρατικό της θησαυροφυλάκιο στην τσαρική Ρωσία, με τη συμφωνία να της επιστραφεί μετά το πέρας του πολέμου. Το 1916 οι Ρώσοι παρέλαβαν και αποθήκευσαν στα υπόγεια του Κρεμλίνου πάνω από 100 τόνους ρουμανικού χρυσού, τα κοσμήματα του στέμματος, μετοχές και ομόλογα της Κεντρικής Τράπεζας της Ρουμανίας, και άλλα πολύτιμα αντικείμενα ανεκτίμητης ιστορικής αξίας.
Το 1918 η σοβιετική κυβέρνηση κήρυξε τον πόλεμο στη Ρουμανία και ανακοίνωσε ότι ο θησαυρός δεν πρόκειται να της επιστραφεί. Έκτοτε, τα ίχνη του θησαυρού αγνοούνται και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι αυτός δεν βρίσκεται ούτε καν στην κατοχή της Ρωσίας…

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Στόχος της ομάδας σε αυτή την πρώτη της αποστολή είναι να ανακαλύψει τον αμύθητο ρουμανικό θησαυρό, η αξία του οποίου εκτιμάται σε πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η τοποθεσία του παραμένει μυστική… μέχρι σήμερα.

Θα καταφέρουν οι Κυνηγοί να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, ενώ ο κλοιός σφίγγει και οι κίνδυνοι αυξάνονται;

Το πρώτο βιβλίο της σειράς THE HUNTERS

Unique Points:

>  Διεθνές BEST SELLER: To πρώτο βιβλίο μίας νέας σειράς από τον Chris Kuzneski, που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
> Το βιβλίο σύντομα θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο με ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών.
> Τα μυθιστορήματα του συγγραφέα βρίσκονται στις λίστες των best sellers, καθιερώνοντάς τον ως τον συγγραφέα βιβλίων θρίλερ της νέας χιλιετίας.
> Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και έχουν εκδοθεί σε σαράντα χώρες.


Είπαν για το βιβλίο

«Η γραφή του Kuzneski έχει καθαρή δύναμη».
-James Patterson- κορυφαίος συγγραφέας διεθνών best sellers
«Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να το χάσετε!»
-Lee Child- κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων
«Ο Chris Kuzneski δημιουργεί ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία της περιπέτειας».
-Boyd Morrison- συγγραφέας διεθνών best sellers


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Chris Kuzneski μεγάλωσε στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και με τον αθλητισμό, ως παίκτης και ως προπονητής ποδοσφαίρου. Το μεγαλύτερο πάθος του, ωστόσο, είναι η συγγραφή. Μέχρι τώρα έχει γράψει 12 βιβλία.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Κατηγορία: Ξένη Πεζογραφία, Μυθιστόρημα, Θρίλερ
ISBN: 9789606212758


Σχολιάστε εδώ