Κρούση και στην ΑΕΚ από την ΕΡΤ – Κι άλλη επιστολή Ολυμπιακού

Κρούση και στην ΑΕΚ από την ΕΡΤ – Κι άλλη επιστολή Ολυμπιακού

Και την ΑΕΚ θα ήθελε να συμπεριλάβει η κυβέρνηση στο αθλητικό πακέτο δικαιωμάτων της ΕΡΤ. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα συμβεί με τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο υπάρχει πρόταση για τριετή συνεργασία με συνολικό κόστος για την ΕΡΤ 30 εκατ. ευρώ.

Την προηγούμενη φορά, όταν τέθηκε το ζήτημα της συνεργασίας με τις επτά ομάδες της Super League, υπήρξε έγκριση από τη γενική συνέλευση των μετόχων, δηλαδή από την ίδια την κυβέρνηση. Δεν αποκλείεται τελικά, αν επέλθει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, να ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο. Στο μεταξύ, επιπλέον βάρος για τον προϋπολογισμό θα προκύψει από την εφαρμογή της ΚΥΑ για τον συμψηφισμό μισθών και αποζημιώσεων από το κλείσιμο της ΕΡΤ το 2013 και την επαναλειτουργία του φορέα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να δημοσιευθεί η απόφαση για να μεταφερθούν από το αποθεματικό της ΕΡΤ 42 εκατ. ευρώ και άλλα επιπλέον 7 – 8 εκατ. ευρώ για πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ νέα επιστολή Ολυμπιακού προς την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες καλούν το φορέα να δώσει στη δημοσιότητα τις προσφορές που έχει κάνει η ΕΡΤ προς τις ΠΑΕ.

Συζητήσεις ΕΡΤ-ΟΦΗ

Και με τον ΟΦΗ φέρεται να συζητάει η ΕΡΤ. Η λογική της διαπραγμάτευσης είναι να ενταχθεί μία ακόμη ομάδα από την περίφερεια εκτός από τον ΠΑΟΚ στη λίστα με τις ομάδες των οποίων θα έχει τα δικαιώματα.

Πηγή: typologies.gr


Σχολιάστε εδώ