Στέψη στο Όκλαντ ή τελικός των τελικών στο Τορόντο;

Στέψη στο Όκλαντ ή τελικός των τελικών στο Τορόντο;

-Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξη του έκτου τελικού του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Τορόντο Ράπτορς

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ, στην πρώτη εμφάνισή του στους τελικούς του ΝΒΑ, επισκίασε τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Τορόντο με 106-105, στον πέμπτο τελικό του ΝΒΑ. Οι πρωταθλητές έχασαν τον Ντουράντ, αλλά έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη για τον τίτλο, μειώνοντας τη σειρά σε 3-2.

Στις 4 το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει ο έκτος τελικός. Με νίκη οι Γουόριορς θα ισοφαρίσουν 3-3 και οι δύο φιναλίστ θα οδηγηθούν στον τελικό των τελικών στο Τορόντο. Αν κερδίσουν οι Ράπτορς θα κατακτήσουν τον τίτλο μέσα στο Όκλαντ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξη του έκτου τελικού του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Τορόντο Ράπτορς.

Η προσφορά του Pamestoixima.gr στο μικρό τελικό ΑΕΚ-Περιστέρι

Στη Basket League σήμερα, στις 19:30, στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί ο τρίτος μικρός τελικός, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι. Στο πρώτο παιχνίδι το Περιστέρι κέρδισε με 67-66 στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ «απάντησε» με τη νίκη της 79-71 στη δεύτερη αναμέτρησή τους στο Περιστέρι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξη του μικρού τελικού της Basket League ΑΕΚ-Περιστέρι.


Σχολιάστε εδώ