Τα δύο ατού μου, είμαι γρήγορη και με μεγάλη αντοχή

Τα δύο ατού μου, είμαι γρήγορη και με μεγάλη αντοχή

«Ήμουν πολύ μικρή όταν άρχισε να μου αρέσει το τένις, τόσο μικρή που δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα τού πόσο με επηρέασε η οικογένειά μου. Μέχρι τότε είχα δοκιμαστεί κυρίως σε ομαδικά σπορ και το τένις ήταν ένα ατομικό άθλημα που ταίριαζε στην ανταγωνιστική μου φύση».

«Το πείσμα και η μαχητικότητά μου σίγουρα βοηθούν. Είμαι γρήγορη και με μεγάλη αντοχή και αυτά τα χαρακτηριστικά μού δίνουν τη δυνατότητα να παίζω πολλούς αγώνες στη σειρά, κάτι που είναι αναγκαίο στο συγκεκριμένο άθλημα».

«Η στιγμή της νίκης είναι η αγαπημένη μου στιγμή στο γήπεδο. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να ζήσεις κάτι και στο μέλλον, όταν τελειώσεις την καριέρα σου. Προσωπικά, δεν βλέπω τίποτα τόσο ξεκάθαρα ως θυσία».

«Όταν πρωτομπαίνεις σε αυτόν τον χώρο είναι δύσκολο. Όσο προχωράς και ανεβαίνεις συνηθίζεις να βρίσκεσαι στους ίδιους χώρους με παίκτριες τέτοιου επιπέδου και κάπως τις αντιμετωπίζεις σαν μία ακόμη αντίπαλο σε περίπτωση που παίξετε μαζί. Πάντα έχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου το μέγεθός τους, αλλά το ελέγχεις».

«Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια που παίζω με τα ελληνικά χρώματα, είναι ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα αυτό και δεν θα το άλλαζα».

Υπογραφή: Μαρία Σάκκαρη, 24χρονη ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στην 39η θέση της παγκόσμιας κατάταξης


Σχολιάστε εδώ