SAVE THE SEA: Η Green Team του ΟΦΕΤ καθάρισε θάλασσες και ακτές της Μυκόνου

SAVE THE SEA: Η Green Team του ΟΦΕΤ καθάρισε θάλασσες και ακτές της Μυκόνου

Με το σύνθημα “Save the Sea” η δυναμική Ομάδα Green Team του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη βρέθηκε για δεύτερη χρονιά το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019 στη Μύκονο, προκειμένου να καθαρίσει τις θάλασσες και τις ακτές (με υποβρύχια και παράκτια μέσα).

Η εθελοντική Ομάδα των 20 ατόμων, εργάστηκε υπό την έμπειρη καθοδήγηση της εθελοντικής Οργάνωσης All for Blue, επικεφαλής της οποίας βρίσκεται η Κατερίνα Τοπούζογλου και την αμέριστη στήριξη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ευχαριστεί θερμά τις Λιμενικές Αρχές, και το λιμενάρχη Παναγιώτη Κατσάρα, ο οποίος διευκόλυνε ιδιαίτερα με την ομάδα του τη σημαντική αυτή δράση.

Ειδικότερα, η Green Team του ΟΦΕΤ καθάρισε τις παραλίες της Φτελιάς και της Κάπαρης από τα πλαστικά και άλλα απορρίμματα που ρυπαίνουν τις ακτές και τον υδροφόρο ορίζοντα, θέλοντας έτσι να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η «πράσινη» αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη ειδικότερα δε, της περιβαλλοντικής του διάστασης, U&I Green, Uni-Pharma & InterMed, αλλά ταυτόχρονα «Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον».

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, αγαπά την ευθύνη και το Περιβάλλον και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινά.


Σχολιάστε εδώ