Αποκλειστικό: Με ρηματική διακοίνωση προς το Ιράν η κυβέρνηση ζητάει 300 δισ. αποζημιώσεις για τους Περσικούς Πολέμους

Αποκλειστικό: Με ρηματική διακοίνωση προς το Ιράν η κυβέρνηση ζητάει 300 δισ. αποζημιώσεις για τους Περσικούς Πολέμους

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υποβληθούν και αγωγές στον Ξέρξη, που έκαψε το όρος Αιγάλεω για να κάνει… χάζι τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας!

Σκέψου πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι ο Τσίπρας, για να φτάσει στο σημείο να καλεί κάθε πρωί στο γραφείο Ραγκούση και Μπίστη να τον… συμβουλεύουν.

Στις καλές του μέρες θα τους έπαιρνε το πολύ πολύ για τις εξωτερικές δουλειές του Μαξίμου. (Έχει άδεια για μηχανάκι ο Ραγκούσης…)

Δεν κάνουμε ρουσφέτια, είπε ο πρωθυπουργός στην ΕΡΤ και λίγο έλειψε να πέσουν τα ταβάνια πέντε τετράγωνα πιο πέρα.

Με ρύθμιση της κυβέρνησης πέφτουν στα μαλακά οι υπεύθυνοι για την τραγωδία στο Μάτι. Είδηση είναι το ότι δεν τους δίνουν από πάνω και μπόνους.

Λόγω… ανικανότητας, υποθέτω. Που δεν κατάφεραν να κάψουν παραπάνω από 102 ανθρώπους!

«Βάλαμε τέλος στο πελατειακό καθεστώς», ανήγγειλε ο Ν. Βούτσης. Τη στιγμή που «βόλευε» στη Βουλή την πρώην σύζυγό του.

Ακόμη και ένα σοβαρό θέμα, όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις, η κυβέρνηση κατάφερε –για κομματικούς λόγους– να το κάνει σύντομο ανέκδοτο.

Η ΝΔ καταγγέλλει την κυβέρνηση για τους διορισμούς επειδή διαφωνεί ή γιατί φοβάται ότι ερχόμενη στην εξουσία δεν θα έχει πού να διορίσει;

Μεταξύ Βενιζέλου και Καμίνη η Φώφη προτίμησε τον δεύτερο. Να ’σαι κόουτς σε ομάδα και αντί για τον Μέσι να παίρνεις τον Κουρμπέλη.

Στο τέλος, το πιθανότερο είναι να σε βαράνε μέχρι και οι κερκίδες. Εκτός από τα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες.

Ησυχάστε! Δεν αποχωρεί από την πολιτική ο Φλαμπουράρης. Κάτι μικροπροβλήματα (αρθριτικά, ρευματισμοί κ.ά.) είναι, που περνάει δύσκολη εφηβεία!

Γιατί λένε από τη ΝΔ ότι η κυβέρνηση διορίζει στο Δημόσιο τα δικά της παιδιά; Χάθηκαν, δηλαδή, τα ξαδέλφια, τα ανίψια και οι κουμπάροι;

Ο Πολάκης επιτίθεται στην Αρβελέρ, ο Αντώναρος αμφισβητεί τον Βενιζέλο. Τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Φίλη να έχει επιφυλάξεις για τον Αϊνστάιν;

Ο Καμίνης απέτυχε να εκλεγεί αρχηγός, απέτυχε να εκλεγεί ευρωβουλευτής και η Φώφη τον διορίζει βουλευτή. Η «δικαίωση» του… μέτριου.

Οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη θέση σε Αττική και Αθήνα μού θύμισαν την εποχή που ο Ατρόμητος βγήκε πρώτη φορά στο UEFA.

«Οι πολίτες επέλεξαν μια άλλη αισθητική», είπε η Ρ. Δούρου, έχοντας στο πλάι της το Τζέισον-Αντιγόνη.

Αντί να γκρινιάζουν στη ΝΔ, το σωστό θα ήταν να στείλουν λουλούδια στη Φώφη. Κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχουν την αυτοδυναμία.

«Στην πραγματικότητα κυβερνάμε μόλις εννέα μήνες», δήλωσε η Θ. Φωτίου. Σωστά. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν κυβέρνηση η Γιουβέντους με πρωθυπουργό τον Κρ. Ρονάλντο.

«Είμαι φιλελεύθερος κομμουνιστής», δηλώνει ο Βαρουφάκης. Πώς λέμε… άθεος μουσουλμάνος, φιλόζωος κυνηγός, χασάπης vegan.

Είναι βέβαιο ότι η Θεανώ έχει τελειώσει το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και όχι το «Δελφινάριο»;

Στη γραμμή Τραμπ ο Βελόπουλος; Σαν να λέμε, μιμείται η Πάολα τη Μονσερά Καμπαγιέ, ο Κατρούγκαλος τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Παπακώστα βγήκε βουλευτής με τη ΝΔ, έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και κατέβηκε στις ευρωεκλογές με δικό της κόμμα. Για την καρέκλα, ρε γαμώτο!

Το ερώτημα είναι αν η Φώφη θα προλάβει να διαλύσει το ΚΙΝΑΛ πριν από τις εκλογές ή θα το αφήσει για μετά. Οπότε θα διαλυθεί από μόνο του…

Το 10% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της συνεργασίας ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κ.ά. Για να σχηματίσουν κυβέρνηση ή για να φτιάξουν τσίρκο;


Σχολιάστε εδώ