Η καταραμένη σύζυγος

Η καταραμένη σύζυγος

Συγγραφέας
Pamela Hartshorne
Μεταφραστής
Αναστασία Καλλιοντζή


Οι κατάρες δεν μπορούν να ξεχαστούν . . .

Η Μαίρη είναι ευτυχισμένη με τη ζωή της δίπλα στον Γκάμπριελ, έναν πλούσιο έμπορο του Ελισαβετιανού Λονδίνου. Αγαπά τον σύζυγο και την οικογένειά της, είναι καλή νοικοκυρά και αρκετά συμπαθής στη γειτονιά.
Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ξεχάσει πως όταν ήταν κοριτσάκι την είχαν καταραστεί να πεθάνει διά απαγχονισμού, επειδή προξένησε τον θάνατο ενός άστεγου παιδιού. Προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι είναι πια ασφαλής…
Όμως ολόκληρη η ζωή της βασίζεται σε ένα ψέμα. Δεν είναι η γυναίκα που πιστεύει ο άντρας της και, όταν μια βροχερή μέρα επισκέπτεται το Λονδίνο, θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της, ακολουθώντας άθελά της έναν δρόμο που οδηγεί στην εκπλήρωση της προφητείας.
Ακόμα και οι πιο ευτυχισμένες οικογένειες μπορεί να κρύβουν σκοτεινά μυστικά…

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Είπαν για το βιβλίο

Αυθεντικό, ολοζώντανο και καθηλωτικό.
-Kate Riordan- συγγραφέας & δημοσιογράφος
Δυνατό και συναρπαστικό… Δεν θα ηρεμήσετε αν δεν το τελειώσετε.
-Sun- εφημερίδα
Εθιστικό, ατμοσφαιρικό και απόλυτα απολαυστικό.
-Julie Cohen- συγγραφέας

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Pamela Hartshorne είναι ιστορικός και βραβευμένη συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων. Ζει στο Γιορκ και συνεχίζει να αντλεί έμπνευση από το διδακτορικό της στις μεσαιωνικές σπουδές, τόσο σε επίπεδο μυθοπλασίας όσο και πραγματικότητας. Το πρώτο της βιβλίο που υπέγραψε με το πραγματικό της όνομα, Time’s Echo, βρέθηκε στις βραχείες λίστες βραβείων σε Ευρώπη και Αμερική.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ 

Ξενόγλωσσος Τίτλος: The cursed wife
Κατηγορία: Ξένη Πεζογραφία, Ψυχολογικό θρίλερ
ISBN: 978-960-605-689-5


Σχολιάστε εδώ