Παραμονές εκλογών (Οκτώβριο) βλέπω τον Τσίπρα να μοιράζει δώρο Χριστουγέννων, επίδομα θέρμανσης για το 2021 και το… ΕΚΑΣ του 2022!

Παραμονές εκλογών (Οκτώβριο) βλέπω τον Τσίπρα να μοιράζει δώρο Χριστουγέννων, επίδομα θέρμανσης για το 2021 και το… ΕΚΑΣ του 2022!

Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για τα μέτρα ελάφρυνσης, είπε ο πρωθυπουργός. Πάλι καλά που πέρασε η Eurovision, θα μας έβαζε να ψηφίσουμε για την Τάμτα.

Ο Τσίπρας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κάνει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί για να… μη γίνει.

Η ιδιωτικοποίηση απέτυχε, να πάμε στην αποϊδιωτικοποίηση, προτείνει ο Δραγασάκης. Ο οποίος έμαθε οικονομία όταν εθνικό νόμισμα της χώρας ήταν η αρχαία μνα.

Επειδή άκουσα ότι ο Αβραμόπουλος ψάχνει ρόλο εντός Ελλάδας, σημειώνω ότι χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων ζητούν τα Praktiker.

Έξω φρενών ο Ν. Βούτσης με τον «Ρουβίκωνα», που πέταξε κόκκινες μπογιές στους τοίχους της Βουλής. Θα προτιμούσε κάτι σε… κυπαρισσί ή μοβ.

Ο Π. Κόκκαλης νομίζει ότι δίνει μάχη για έναν κόσμο χωρίς ανισότητες, σαν να αναλάβει σπόνσορας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ηρώδης!

Ευτυχώς που τελείωσε η προεκλογική περίοδος, γιατί με τη φόρα που είχε πάρει ο Κυριάκος, μετά το «Happy Day» θα έβγαινε και στο «Power of Love».

Η Κ. Παπακώστα εμφανίζεται ως… εκφραστής του Καραμανλισμού, ο Καμίνης ως συνέχεια του Ανδρ. Παπανδρέου. Πλάκα θα ’χει…

…να βγει και ο Στ. Γονίδης και να πει ότι μεγάλωσε ακούγοντας Παβαρότι και Κάλλας.

Αναλογικά, με την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο θα στενοχωρηθεί ο Αντώναρος και λιγότερο ο Τσίπρας.

Άσχετοι στη ΝΔ. Για να «πιάσουν» το γυναικείο κοινό έστειλαν τον Κυριάκο στη Στ. Τσιμτσιλή και όχι στην Ελ. Μενεγάκη. Σαν να λέμε…

…έχεις την ευκαιρία να παίξεις στην Μπαρτσελόνα κι εσύ προτιμάς τη Ράγιο Βαγιεκάνο!

Αυτό που έπαθαν οι συνταξιούχοι, που άλλα τους έταξαν και άλλα τους έδωσαν, είναι σαν να κλείνεις ραντεβού με τη Β. Καγιά και να (σου) έρχεται η Θ. Φωτίου.

Για έναν κόσμο χωρίς ανισότητες αγωνίζεται ο Π. Κόκκαλης. Κάθε οικογένεια και σαλέ, κάθε σπίτι και κότερο!

Επειδή η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, ο πρωθυπουργός δίνει οδηγίες στην ηγεσία του Αρείου Πάγου πώς να χειρισθεί μια υπόθεση. Αν δεν ήταν ανεξάρτητη…

…θα προήδρευε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Του Αρείου Πάγου!

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα πάει στην Προοδευτική Συμμαχία που στήνει ο Τσίπρας κατευθείαν από τη Μύκονο ή… transit από τα νησιά Μπόρα Μπόρα;

Αρπαγή περιουσιών, απειλές, τρομοκρατία… Η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία είναι υπό διωγμό. Στην Αθήνα η κυβέρνηση απλά… προβληματίζεται.

Θεοδωράκης: «Το Ποτάμι είναι μια ψύχραιμη και σοβαρή δύναμη». Είναι όντως σοβαρά τα πράγματα… ματίζεται.

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Κ. Παπακώστα ότι πήγε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να «βολευτεί». Σωστά. Υπουργό την έκαναν, δεν την έστειλαν και στη Eurovision!

Κακοήθειες, ότι στον Πειραιά ο Τσίπρας μίλησε από το Πασαλιμάνι για να αισθάνεται πιο κοντά στα κότερα. Ήταν κλειστή η μαρίνα Ζέας…

Στην UNESCO προσφεύγουν οι ΑΝΕΛ για τη Μακεδονία. Αν είχαν μπλοκάρει τον Τσίπρα όταν μπορούσαν, δεν θα χρειαζόταν να πάνε ούτε στη… Λαμία!

«Με χτυπούν σαν χταπόδι». Η Δούρου σε ρόλο… Μάρθας Βούρτση. «Ορφανή σε ξένα χέρια», «Προδομένη», «Καρδιές στην καταιγίδα»…

Καταγγέλλει ο Λεβέντης ότι τα κανάλια δεν προβάλλουν τις απόψεις του. Αντί να λέει ευχαριστώ που τις κρύβουν για να μην τον εκθέσουν.

Δανός πολιτικός καταδικάσθηκε γιατί οργάνωνε σεξουαλικά όργια. Και πού ήταν το πρόβλημα; Είχε ρίξει τις τιμές και χαλούσε την… πιάτσα;

Πώς γίνεται μια χώρα να αλλάζει κάθε τόσο σελίδα και να πηγαίνει διαρκώς αδιάβαστη; Θα ’χει ανάδρομο Ερμή ο Αρναούτογλου.

Και ωροσκόπο στον Τοξότη ο Κατρούγκαλος!


Σχολιάστε εδώ