Αλ. Τσίπρας: Διώξαμε τους δανειστές και την τρόικα

Αλ. Τσίπρας: Διώξαμε τους δανειστές και την τρόικα

«Εμείς διώξαμε τους δανειστές και την τρόικα, στηρίζοντας τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία» είπε ο κ. Τσίπρας.

“Σταματήσαμε την ρεμούλα, την διαφθορά, το πάρτι της αισχροκέρδειας στον τομέα της Υγείας”, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κοζάνη, ενώ υπογράμμισε ότι οι δαπάνες πρόνοιας από 700 εκατομμύρια ευρώ, αυξήθηκαν στα 3 δισ. ευρώ επί των ημερών της κυβέρνησής του. Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού γνωρίζει τις μεγάλες προσπάθειες που κάναμε για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η Ελλάδα των πολλών»

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας

-Το πραγματικό πρόβλημα της ΝΔ είναι ότι το πρόγραμμά της ευνοεί κατάφορα τις ελίτ και όχι τους πολλούς.

>Εδώ (στην Κοζάνη) χτυπά η καρδιά του πραγματικού ελληνισμού, της Ελλάδας του μόχθου. Η παρουσίας σας εδώ δίνει απαντήσεις στους πατριδοκάπηλους και στους επαγγελματίες της εθνικοφροσύνης.

>Η ατζέντα και το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ίδια με την ατζέντα του ΔΝΤ που λεηλάτησε την ελληνική κοινωνία από το 2010 έως το 2014

>Κινηθήκαμε με σχέδιο έχοντας πάντα στο μυαλό μας ποιοι είναι αυτοί που μας έδωσαν θέση εξουδίας, για ποιους πρέπει να ματώσουμε. Για αυτό σήμερα ήμαστε περήφανοι που βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και διώξαμε τους δανειστές και τους τεχνοκράτες πάνω από το κεφάλι μας κατορθώνοντας να προστατεύσουμε τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

>Σταματήσαμε την ρεμούλα, την διαφθορά, το πάρτι της αισχροκέρδειας στον τομέα της Υγείας, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κοζάνη, ενώ υπογράμμισε ότι οι δαπάνες πρόνοιας από 700 εκατομμύρια ευρώ, αυξήθηκαν στα 3 δισ. ευρώ επί των ημερών της κυβέρνησής του.


Σχολιάστε εδώ