Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί από αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί από αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει από αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται αύριο στις 11:00 π.μ. στο Ηράκλειο. Θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης ενώ αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο εκλογικό του κέντρο.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και θα επισκεφθεί στη 1:30 μ.μ. την Αγία Γαλήνη και ακολούθως το Σπήλι. Ο κ. Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί στις 3:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER. Το απόγευμα, στις 5:45 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου Ευγένιο στην Ιερά Μητρόπολη ενώ αμέσως μετά θα κάνει βόλτα στο κέντρο του Ρεθύμνου. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του το Σάββατο με μία στάση στην Ασή Γωνιά στο Νομό Χανίων στις 7:30 μ.μ.

Την Κυριακή, 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στις 7:30 μ.μ. σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.


Σχολιάστε εδώ