Μεϊμαράκης: Δίνω  τη μάχη για τη φανέλα

Μεϊμαράκης: Δίνω τη μάχη για τη φανέλα

-Δεν αποστρατεύομαι

«Παραμένω στην πρώτη γραμμή», τόνισε με έμφαση ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra Channel με αφορμή την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

«Είμαι άνθρωπος της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Αποδέχθηκα την πρόταση γιατί είναι μια μάχη βαρύνουσας σημασίας για το κόμμα. Και για αυτόν τον λόγο η ΝΔ βάζει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος στο ευρωψηφοδέλτιο και μάλιστα με σταυρό», επεσήμανε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει να φέρει τις Βρυξέλλες στην καθημερινότητα των Ελλήνων.

Υποστήριξε ότι οι ευρωεκλογές αυτές είναι σαν εθνικές αφού οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν για πρώτη φορά ύστερα από τέσσερα χρόνια. «Η ΝΔ έχει στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να δρομολογηθούν εξελίξεις και στο εσωτερικό. Εάν η νίκη είναι καθαρή και μεγάλη, την επομένη των εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορεί να σταθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε πως εάν δεν υπήρχε σταυρός πιθανόν να μην αποδεχόταν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, ενώ επισήμανε ότι δίνει τη μάχη για τη φανέλα, όπως κάνει εδώ και τόσα χρόνια ως απλός στρατιώτης της παράταξης. Τόνισε δε ότι η απόφασή του αυτή έχει ρίσκο, αφού έχει διατελέσει πρόεδρος του κόμματος και τώρα διεκδικεί την ψήφο των πολιτών.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου δεν του έχει ζητηθεί να συμμετάσχει σε καμιά κλειστή σύσκεψη. Και πρόσθεσε με νόημα ότι ως πρώην πρόεδρος του κόμματος ίσως δεν είναι απαραίτητο να ζητηθεί η άποψή του, όμως ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου θα μπορούσε να κληθεί στις συσκέψεις για την ευρωκάλπη.

Όσο για τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε πως με βάση τον χρόνο που ανακοινώθηκαν οι παροχές αυτές είναι εκ του πονηρού αφού είναι λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές.


Σχολιάστε εδώ