Πρώτο βήμα για τους τελικούς του ΝΒΑ με «καυτό» Αντετοκούνμπο

Πρώτο βήμα για τους τελικούς του ΝΒΑ με «καυτό» Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς, αφού… σκούπισαν με 4-0 τους Ντιτρόιτ Πίστονς, δεν πτοήθηκαν όταν ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα από τους Μπόστον Σέλτικς. Κέρδισαν τους 4 επόμενους, έκαναν το 4-1 και προκρίθηκαν στον τελικό της Ανατολής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και στα play off οδήγησε τους Μπακς στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό περιφέρειας μετά το 2001.  Τα «Ελάφια» έχουν συνολικά 9 συμμετοχές σε τελικούς. Δύο φορές προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA και μία φορά, το 1971, κατέκτησαν τον τίτλο.

Αντίπαλός τους θα είναι οι Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι με το ιστορικό buzzer beater του Καουάι Λέοναρντ κέρδισαν 92-90 τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, έκαναν το 4-3 στη σειρά και προκρίθηκαν για δεύτερη φορά σε τελικό περιφέρειας. Η πρώτη ήταν το 2016 όταν ηττήθηκαν με 4-2 από τους Καβαλίερς.

Η σειρά των τελικών της Ανατολής, με έπαθλο τη συμμετοχή στους τελικούς του NBA, ξεκινάει στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Μιλγουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι «καυτός» και ετοιμάζεται να οδηγήσει τους Μπακς στους τελικούς του NBA.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 28,5 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς-Τορόντο Ράπτορς. Ο Αντετοκούνμπο στα παιχνίδια των play off, με τους Πίστονς και τους Σέλτικς, είχε μέσο όρο 27,4 πόντους, 11,3 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ.


Σχολιάστε εδώ