«Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα στο σκάφος (της Παναγοπούλου)», είπε στη Βουλή ο πρωθυπουργός – Όλους πού;

«Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα στο σκάφος (της Παναγοπούλου)», είπε στη Βουλή ο πρωθυπουργός – Όλους πού;

Στο Μαξίμου; Στο σαλόνι του σπιτιού του;

Έχουν δίκιο στην κυβέρνηση που λένε ότι ασχολούμαστε με ασήμαντα ζητήματα, όπως το Μάτι, ο Πολάκης, οι διακοπές του Τσίπρα. Ενώ υπάρχουν φοβερές εξελίξεις στο «Survivor».

Να δείτε ότι θα κάνουν απόβαση οι Τούρκοι στα νησιά και εμείς θα οργανώνουμε την άμυνα και θα χάνουμε τη συνέχεια του «Τατουάζ».

Αν ύστερα από κάθε «στραβή» ο πρωθυπουργός εξαγγέλλει παροχές, την επόμενη φορά θα κάνει σε κάθε εργαζόμενο δώρο κρουαζιέρα στο Ιόνιο.

Και σε κάθε συνταξιούχο από μια δίμετρη ουκρανή χορεύτρια να του… μετράει την πίεση.

Πριβέ δείπνα με τον Βαρδινογιάννη, πάρε – δώσε με Κόκκαλη και Σαββίδη, παζάρια με τον Μαρινάκη, βόλτες με το σκάφος της Παναγοπούλου. Τρίζουν τα κόκαλα της διαπλοκής!

«Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου θα υπάρχει πρόνοια για όλους τους ανθρώπους», είπε ο Π. Κόκκαλης και αμέσως μετά έφυγε για long weekend στη Μύκονο.

Διαψεύδονται κατηγορηματικά οι πληροφορίες ότι η 13η σύνταξη θα δίνεται μαζί με τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα.

Κυριάκος: «Είμαστε και φιλελεύθεροι και πατριώτες». Και κυνηγοί και φιλόζωοι. Και ρεμπέτες και ροκάδες. Για κόμμα μιλάμε ή για… στραπατσάδα;

Ναι, είναι άλλο πράγμα να πολεμάς την οικονομική ελίτ από το πεζοδρόμιο και άλλο αραχτός σε ένα από τα κότερά της.

Έφυγε ο Καμμένος από το Άμυνας και οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο. Ενώ αν είχε παραμείνει θα έφταναν μέχρι την Πρέβεζα.

Όταν λένε από τη ΝΔ ότι στόχος τους είναι η νίκη και στους τρεις μεγάλους δήμους, συνυπολογίζουν και τον Πειραιά του Μώραλη (…του Μαρινάκη);

Ο Παπαδημούλης θέλει να επανεκλεγεί ευρωβουλευτής για να ολο­κληρώσει το έργο του. Έχουν μείνει καμιά δεκαριά restaurants και sushi bars στις Βρυξέλλες που δεν έχει ακόμη επισκεφθεί.

Δεν ανησυχεί τον Κατρούγκαλο η προκλητικότητα του Ερντογάν. Οπότε κοιμηθείτε ήσυχα και θα σας ξυπνήσει ο ήχος των τουρκικών μαχητικών πάνω από το Σύνταγμα.

Η Παπακώστα χρησιμοποιεί ατάκες του Κομφούκιου για να φανεί διανοούμενη. Δηλαδή, αν πάει Μέγαρο Μουσικής η Πάολα θα γίνει υψίφωνος;

Διαβεβαιώνει πάντως ο Σταθάκης ότι 2019 και 2020 θα έχουμε ρεύμα κανονικά. Για το 2021 και μετά αγοράστε καλού – κακού κεριά, νυχτοφάναρα, λάμπες θυέλλης.

Στο μεταξύ, το Ποτάμι ίσως είναι το μοναδικό κόμμα στη χώρα που νομίζει ότι στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ευρώπη.

«Με χτυπούν γιατί είμαι celebrity», δηλώνει ο Ηλ. Ψινάκης. Σε απλά ελληνικά… με χτυπούν γιατί συμπεριφέρομαι σαν «ψώνιο».

Ενώ η ΔΕΗ βουλιάζει, ο πρόεδρός της εξαγγέλλει επενδύσεις. No bad. Και στον «Τιτανικό» λίγο πριν πέσουν στο παγόβουνο ο καπετάνιος χάζευε την ορχήστρα.

Δηλαδή, ο Θεοχαρόπουλος έβαλε την υπογραφή του στο «ξεπούλημα» της Μακεδονίας για να γίνει έξι μήνες υπουργός; Αναλογικά…

…περισσότερα έβγαλε ο Ντάνος όταν κέρδισε το «Survivor».

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ξαφνικά ο Ν. Δένδιας. Φήμες λένε ότι γκρεμίστηκαν τρεις φούρνοι στα Πετράλωνα και δύο sushi bars στη Γλυφάδα.

Αν το ’ξερε ο Κομφούκιος ότι θα γινόταν σλό­γκαν από την Παπακώστα δεν θα είχε γίνει φιλόσοφος αλλά… personal trainer.

Σύμφωνα με έρευνα, οι εκλογές ανεβάζουν τη λίμπιντο των Ελλήνων. Δηλαδή, βλέπουν τον Μητσοτάκη και… ξυπνά μέσα τους η επιθυμία για σεξ;

Και όταν ο νους τους πάει στον Λεβέντη, τι θέλουν; Να φύγουν για ψάρεμα; Τον Καμμένο να πάνε για… κοντοσούβλι στη Βάρη;

Είμαι πτώμα από την κούραση και δεν έχω μια φίλη εφοπλίστρια να μου «δανείσει» τη θαλαμηγό, να φύγω Ιόνιο, να ξεκουραστώ.


Σχολιάστε εδώ