ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ: «Μάγεψε» το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show της Τουρκίας

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ: «Μάγεψε» το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show της Τουρκίας

– Εμφάνιση – έκπληξη από την pop queen!

Μία μοναδική εμφάνιση – έκπληξη έκανε η Ελένη Φουρέιρα στο μεγαλύτερο βραδινό τηλεοπτικό show της Τουρκίας και «μάγεψε» τον παρουσιαστή και το κοινό με το ταμπεραμέντο της και την «εκρηκτική» performance της στο «Sirens», τη διεθνή συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο ράπερ Kaan.
Η pop queen βρέθηκε την Παρασκευή στο πλατό του «Eser Show», που προβάλλεται από το TV8 και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της γειτονικής χώρας και την πιο επιτυχημένη στη βραδινή ζώνη.

Στη συνέντευξή της, η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στο «Sirens», αλλά και το αγγλόφωνο EP που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records. Παράλληλα, παρουσίασε το «Sirens» για πρώτη φορά έχοντας δίπλα της τον Kaan.

Αυτές τις ημέρες, η «εκρηκτική» performer προετοιμάζεται για να βρεθεί ξανά στο stage της Eurovision, καθώς θα κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ισραήλ τη βραδιά του τελικού, στις 18 Μαΐου, μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka. H Ελένη Φουρέιρα θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision το 1979.


Σχολιάστε εδώ