Γ. Σγουρός: Απαντάμε στα προβλήματα με ολιστική προσέγγιση για την Αττική του 2030

Γ. Σγουρός: Απαντάμε στα προβλήματα με ολιστική προσέγγιση για την Αττική του 2030

Με ολιστική προσέγγιση για την Αττική της επόμενης δεκαετίας 2020-2030 απαντά η Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στα προβλήματα της μεγαλύτερης πληθυσμιακά Περιφέρειας της χώρας, όπως επεσήμανε σε άρθρο του στην ηλεκτρονική έκδοση του airetos.gr ο Γιάννης Σγουρός.

Όπως επισημαίνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής η θητεία της απερχόμενης διοίκησης καθιστά με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο εμφατική την αναγκαιότητα για μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό απαλλαγμένο από λαϊκισμούς και προσωπικές επιδιώξεις.

Η πορεία της, η ανικανότητα διαχείρισης, οι παλινωδίες και η ανευθυνότητα, αλλά και η ξεκάθαρη έλλειψη σχεδίου και οράματος, οδήγησαν την εμβληματική αυτή Περιφέρεια της χώρας στο αδιέξοδο και την διοίκηση στην ανυποληψία.

Το σχέδιό μας, τονίζει ο Γ. Σγουρός, βάζει τέλος στον ερασιτεχνισμό και στον κομματισμό. Θίγει με καίριο τρόπο τα κακώς κείμενα, προσφέρει ορθές λύσεις, ώστε η κοινωνία να τις αγκαλιάσει και να βρεθεί αρωγός της προσπάθειάς μας να αλλάξουμε την εικόνα της εγκατάλειψης, της παραίτησης και της ισοπέδωσης.

Πρώτος στόχος μας είναι να λύσουμε τα προβλήματα, τα οποία δημιούργησε η τρέχουσα Περιφερειακή αρχή, για να αποτρέψουμε την οπισθοδρόμηση σημείωσε, κλείνοντας.


Σχολιάστε εδώ