Καμίνης: Παραδίδω μια Αθήνα έτοιμη για το 2030!

Καμίνης: Παραδίδω μια Αθήνα έτοιμη για το 2030!

Αυτοδιαφημίζεται ο αποχωρών για την Ευρωβουλή

-Το βιβλιαράκι με τίτλο: «Το μέλλον που φτιάξαμε μαζί» πόσο κόστισε και από πού πληρώθηκε;

Ύμνους για τον εαυτό του έχει ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, βάζοντας πλώρη για την Ευρωβουλή, όπου τα πράγματα είναι ρουτίνα και δεν έχεις κάθε μέρα να ακούς παράπονα από τους δημότες σου για ένα σωρό προβλήματα που έχει η κάθε συνοικία. Λέει ο κ. Καμίνης σε συνέ­ντευξή του:

– «Είμαι περήφανος που παραδίδω μια πόλη με διεξοδικό σχέδιο και ακλόνητα θεμέλια οικονομικών πόρων. Μια Αθήνα έτοιμη για το 2030 (!). Σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της Ευρώπης η Αθήνα έχει επεξεργασμένη πολι­τική θέση και έμπρακτη εφαρμογή».

Δηλαδή, η Αθήνα όχι μόνο πετάει αλλά και θα βρει ο επόμενος δήμαρχος γεμάτο λεφτά το Ταμείο του δήμου και όλα τα προβλήματα της πρωτεύουσας της χώρας λυμένα.

Έτσι είναι, άραγε; Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιό­πουλος και Νίκος Σο­φιανός συμφωνούν;

Κλείνοντας, έχουμε ένα ερώτημα για τον κ. Γιώργο Καμίνη: Το σαραντασέλιδο βιβλιαράκι, πολυτελούς εκτύπωσης, που βάλατε ένθετο στην «Καθημερινή» και προφανώς και στις άλλες μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες,
ποιος το πλήρωσε; Πόσο κόστισε; Η αυτοδιαφήμισή σας ποιον επιβάρυνε;


Σχολιάστε εδώ