ΑΕΚ, μπορείς να προκριθείς!

ΑΕΚ, μπορείς να προκριθείς!

Παρά το εφιαλτικό ξεκίνημα και παραλίγο καταστροφικό φινάλε, η ΑΕΚ φεύγει όρθια από τη Γερμανία. Ηττήθηκε με 71-67 από την Μπάμπεργκ αλλά στο ΟΑΚΑ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάει Final 4.

Ορατό στον ορίζοντα είναι για την ΑΕΚ το Final Four του Basketball Champions League. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι πάλεψε μέχρι εσχάτων απέναντι στην Μπάμπεργκ και παρότι ηττήθηκε με 71-67 στην Brose Arena, παρουσία 300 ηρωικών οπαδών της, έδειξε ικανή να ανατρέψει το -4 στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη Τετάρτη (19:30).

Κάκιστο ξεκίνημα (11-2) και παραλίγο κατάρρευσε για την «Ένωση» στην τέταρτη περίοδο, που βρέθηκε και στο -9, αλλά κατόρθωσε να μείνει στον αφρό. Κορυφαίοι οι Ντούσαν Σάκοτα (15π., 6 ριμπ.) και Χάουαρντ Σαντ-Ρόος (10π., 6 ριμπ., 4 ασίστ) για την «Ένωση», με εκλάμψεις οι Βινς Χάντερ και Τζόρνταν Θίοντορ. Πρόβλημα ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις που χτύπησε στον αριστερό αγκώνα και πήγε για εξετάσεις. Πονοκέφαλος η αντιμετώπιση των ψηλών Αλεξάντερ και Ρούμπιτ για τους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ