Πάει ΣΥΡΙΖΑ…

Πάει ΣΥΡΙΖΑ…

Αποχώρησε από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος θα παραμείνει ως ανεξάρτητος. Τελευταία είχαν κυκλοφορήσει φήμες στον Πειραιά, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Κόκκαλης θα ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο δήμαρχος τον κάλεσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και εκείνος επέλεξε να παραιτηθεί από τον συνδυασμό.

Στις αρχές της εβδομάδας ο δήμαρχος έκανε τον απολογισμό του έργου του στους δημότες της Δ’ Κοινότητας, στον πολυχώρο «Κωσταράκος», όπου ανέφερε τα έργα που έγιναν και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο Νίκος Μπελαβίλας, είχε ανακοινώσει ότι θα επισκεφθεί τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά την περασμένη Πέμπτη. Και ενώ όλοι είχαν ετοιμαστεί για να τον υποδεχθούν, ο κ. Μπελαβίλας δεν… φάνηκε!


«Όσες φορές έχω βγει και έχω μιλήσει στο Κανάλι 1 – 90,4, πάρα πολλοί Πειραιώτες μου τηλεφωνούν και σχολιάζουν τι απόψεις μου. Επιπλέον, θέματα που αναδεικνύονται από το Κανάλι 1 – 90,4, διαπιστώνω ότι υλοποιούνται. Αυτό δείχνει ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά έχει μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία. Όσοι μένουμε και δραστηριοποιούμαστε στον Πειραιά, αυτό το γνωρίζουμε και το διαπιστώνουμε καθημερινά», ανέφερε μιλώντας στο Κανάλι 1 – 90,4 και στην εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Βλαχάκος. Εξέφρασε επίσης την αμφιβολία του για τη χρησιμότητα του Τραμ, το οποίο, όπως είπε, δεν θα έχει καμιά σχέση με τα ελαφρά τραμ που κυκλοφορούν στις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Φωτό: dailypost.gr


Σχολιάστε εδώ