«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Νέα ρομαντική σειρά στην ΕΡΤ2

«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Νέα ρομαντική σειρά στην ΕΡΤ2

Τα επόμενα επτά επεισόδια της νέας ρομαντικής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», παραγωγής Ιταλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 18:30.

Το παρελθόν είναι ο καθρέφτης, όπου αντικατοπτρίζεται το παρόν

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην Ευτυχία των Κυριών», η ιστορία μας διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50, όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία. Είναι η δεκαετία του οικονομικού θαύματος, υπάρχει δουλειά για όλους και η χώρα είναι όλο ελπίδα για το μέλλον.

Μιλάμε για τη γέννηση ενός θαύματος, από την ικανότητα του ιταλικού λαού να ονειρεύεται και να ριψοκινδυνεύει για να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα: τη δημιουργία νέων πραγμάτων που γεννιούνται από τη χαρά της ζωής.

Ο τόπος ονείρων βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου το 1956 και είναι ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλους ως ο «Παράδεισος των Κυριών». Παράδεισος πραγματικός, γεμάτος πολυτελή και καλόγουστα αντικείμενα, ο τόπος της ομορφιάς και της φινέτσας που χαρακτηρίζουν τον ιταλικό λαό.

Οι πρωταγωνιστές μας είναι η Τερέζα, μια καλλονή του Νότου όλο ζωντάνια και ελπίδα, που βρίσκει το θάρρος να αγωνιστεί για να ζήσει τη ζωή που ονειρεύτηκε και ο Πιέτρο, ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου», ένας απ’ αυτούς τους άντρες που όχι μόνο ονειρεύονται το μέλλον, αλλά το κάνουν πράξη.

Και γύρω τους άντρες και γυναίκες, περιστοιχισμένοι από την ομορφιά,  την πολυτέλεια και τη φινέτσα των εμπορευμάτων, προσπαθούν να ζήσουν με οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική γαλήνη. Μαζί με τις δικές τους ζωές παρακολουθούμε και τη γέννηση του σύγχρονου ιταλικού έθνους, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο.

 Παίζουν: Τζιουζέπε Τσένο, Τζιούσι Μπουσέμι, Αλεσάντρο Τερσίνι, Κριστιάν Φιλαντζιέρι.


Σχολιάστε εδώ