Ο Τσίπρας θέλει να τιμήσει την Τουρκία για το ‘21 και ο Κοτζιάς προτείνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου…

Ο Τσίπρας θέλει να τιμήσει την Τουρκία για το ‘21 και ο Κοτζιάς προτείνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου…

♣ …400 χρόνια ήταν αυτά, δεν μπορεί, κάποιο κουσούρι θα άφηναν.

♣ Να δούμε αν υπάρχει κανένας απόγονος του Χίτλερ και του Άιχμαν, να οργανώσουμε καμιά τιμητική εκδήλωση στο Δίστομο ή τα Καλάβρυτα.

♣ Φωνάζει η ΝΔ για το αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τι θέλανε, δηλαδή; Να προσγειωθεί στην ταράτσα του Μαξίμου;

♣ Παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές στην Ελλάδα καταγγέλλει ο αμερικανός πρέσβης. Και τι φοβάται ακριβώς; Μην τους «φάνε» την… αποκλειστικότητα;

♣ Καταγγέλλει η κυβέρνηση τη ΝΔ ότι καλλιεργεί συνειδητά τον φόβο στους πολίτες. Και… χαλάει την ατμόσφαιρα στην Ντίσνεϊλαντ!

♣ «Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικούς που συ­γκρούονται πραγματικά», λέει ο Στ. Θεοδωράκης. Ο οποίος τέσσερα χρόνια κάνει τα… ρεπό του Καμμένου.

Όταν η κυβέρνηση αναγκάζεται να κάνει προληπτικές συλλήψεις για να προστατεύσει τον Κουβέλη και την Τζάκρη, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.

♣ Μείωση δαπανών στην Υγεία, χωρίς όμως να υποβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, υπόσχεται η ΝΔ. Από τη χαρά τους που θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης…

♣ …γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό θα δουλεύουν αφιλοκερδώς και διά βίου.

♣ Θαύμα! Θαύμα! Μπορεί να μην έχει ιδέα του τι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας η Γεροβασίλη, είναι όμως σίγουρη για το τι φταίει και κατέρρευσε η οικονομία της Βενεζουέλας.

♣ Όποιος έχει καταλάβει τι θέλει να κάνει στην εκπαίδευση ο Γαβρόγλου, ας το εξηγήσει και στον ίδιο, να μην… αγχώνεται.

♣ Πολιτισμένη και με ευπρέπεια αντιπαράθεση με την Αριστερά θέλουν Δένδιας και Χατζηδάκης. Συγγνώμη, αλλά για εκλογές πάνε ή για παρτίδα μπριτζ;

♣ Άκουσα την Παπακώστα να λέει ότι εργάζεται σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων και… συγκινήθηκα. Ψώνια, μπιρίμπα, κομμωτήρια… είναι όντως βαρύ το πρόγραμμά της.

Πλημμέλημα ο θάνατος 100 ανθρώπων από την πυρκαγιά στο Μάτι. Είπαμε, η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά όχι να μη βλέπει και την… τύφλα της!

♣ Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές προεξοφλεί ο Ν. Παππάς. Καλά, πότε απελευθερώθηκε η χρήση της κάνναβης και δεν το πήραμε χαμπάρι;

♣ Μεταξύ μας, με Γεροβασίλη – Παπακώστα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι του «Ρουβικώνα» είναι σαν να… κλέβουν εκκλησία.

♣ «Παγώνει» η ανέγερση κτιρίων με ύψος άνω των 17,5 μέτρων κάτω από την Ακρόπολη. Στο εξής θα χτίζουν πάνω. Στην… Ακρόπολη.

♣ Χαμός επειδή σύζυγοι υπουργών ταξίδευαν με τα κυβερνητικά αεροσκάφη. Τι έπρεπε, δηλαδή; Να πάνε Παρίσι με τον ΟΣΕ;

♣ 8.10 ο Θεοδωράκης στηρίζει την κυβέρνηση, 8.20 της κάνει κριτική. Αυτό δεν είναι στρατηγική σοβαρού κόμματος, αλλά… συγχρονισμένη κολύμβηση.

Εν όψει εκλογών η Δούρου διαφημίζει τα αντιπλημμυρικά έργα που κάνει στη… Μάνδρα. Σαν να αναλάβει χορηγός επικοινωνίας παιδικού σταθμού ο Ηρώδης.

♣ Βέβαιος ο πρωθυπουργός: «Η Συμφωνία των Πρεσπών θα μείνει στην Ιστορία». Κάτι σαν την Άλωση της Πόλης και την Καταστροφή της Σμύρνης;

♣ Ε, αφού λέει ο Πάιατ ότι οι Ρώσοι θέλουν να παρέμβουν στις ελληνικές εκλογές, τι άλλο θα ακούσουμε; Ότι για τη χούντα ευθύνεται η Σιγκαπούρη!

♣ Ενώ κάποιος Πιουριφόι δεν ήταν πρέσβης των ΗΠΑ που έκανε «όργια» στην Ελλάδα, αλλά σέντερ φορ στον ΠΑΣ Γιάννινα.

♣ Δεν ξέρω τι είναι πιο πιθανό: Να μπουν ξανά στη Βουλή οι ΑΝΕΛ ή να «ρίξει» τη Σκ. Γιόχανσον ο Τσακαλώτος.

♣ Αν η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση, θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κατά το «αν η γιαγιά μου είχε κεραίες, θα ήταν τρόλεϊ».

♣ Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακάλυψαν νέα θεραπεία για το Αλτσχάιμερ. Με τη Μεγαλοοικονόμου υπάρχει ελπίδα;


Σχολιάστε εδώ