Κυρ. Μητσοτάκης: Πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης (βίντεο)

Κυρ. Μητσοτάκης: Πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης (βίντεο)

«Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας οργανωτικού της ΝΔ.

 

 

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές. Έχουν μείνει 90 ημέρες – Το 2019 θα είναι έτος εκλογών. Και το ρολόι χτυπάει πια αντίστροφα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δυο είναι τα ενδεχόμενα. Ή ο κ. Τσίπρας, πανικόβλητος, θα επιλέξει τελικά να κάνει τις εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, όπου και στις 4 κάλπες θα του στείλουμε ένα συντριπτικό μήνυμα:  Φύγετε επιτέλους να ανασάνει η Ελλάδα. Ή θα πάρει το ρίσκο να μην κάνει τις εθνικές εκλογές με τις ευρωεκλογές, άρα σε αυτή την περίπτωση οι ευρωεκλογές μετατρέπονται ουσιαστικά σε εθνική κάλπη και θα είναι το πρώτο βήμα, το πρώτο μήνυμα το οποίο θα πάρει ο κ. Τσίπρας, όχι απλά ότι αυτός έχει τελειώσει, αλλά ότι η Νέα Δημοκρατία ανανεωμένη έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε «Τέσσερα απλά πράγματα».

Το πρώτο είναι ότι εκλέχθηκαν εξαπατώντας τους πολίτες το 2015, τάζοντας πράγματα ανέφικτα και κάνοντας ακριβώς τα ανάποδα από αυτά τα οποία είχαν πει, προδίδοντας με αυτό τον τρόπο ελπίδες και προσδοκίες πολιτών που τους εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν στον κ. Τσίπρα καλή τη πίστει.
Το δεύτερο, το οποίο δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζουμε διότι το βιώνετε κάθε μέρα, είναι ότι μας έπνιξαν στους φόρους και στις εισφορές. Υπερφορολόγησαν, διέλυσαν τη μεσαία τάξη, διέλυσαν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, διέλυσαν τον ελεύθερο επαγγελματία μόνο και μόνο για να φτιάχνουν υπερπλεονάσματα μεγαλύτερα απ’ αυτά που τους ζητούσαν οι ευρωπαίοι για να τα ξανά μοιράζουν σε επιδόματα.
Το τρίτο που θα θυμούνται από την κυβέρνηση Τσίπρα είναι η Συμφωνία των Πρεσπών.  Ο κ. Τσίπρας είπε “ναι” εκεί που όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί είπαν “όχι” και θα είναι υπόλογος στην Ιστορία για αυτή του την απόφαση.
Το  τέταρτο που θα θυμούνται -που δυστυχώς όσο περνάνε οι μέρες και οι εβδομάδες και πλησιάζουμε στις εκλογές το βιώνουμε όλο και πιο έντονα- είναι αυτή η αφόρητη θεσμική παρακμή την οποία ζούμε τους τελευταίους μήνες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ άλλων σχολίασε πως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να «πάρει αποστάσεις» από τον Παύλο Πολάκη, «θα ήταν σαν να απαρνιέται τον ίδιο του τον εαυτό, είναι ένα και το αυτό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Είμαστε σήμερα πολύ περισσότεροι. Είμαστε ισχυρότεροι και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα ένα μεγάλο μήνυμα πολιτικής αλλαγής.


Σχολιάστε εδώ