Είμαστε σοβαροί; Κατηγορούμε τον Τσίπρα ότι έχει άγνοια του Συντάγματος; Εδώ μπερδεύει τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη…

Είμαστε σοβαροί; Κατηγορούμε τον Τσίπρα ότι έχει άγνοια του Συντάγματος; Εδώ μπερδεύει τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη…

♣ Τον Τρωικό Πόλεμο με την Επανάσταση του ’21, τη Ναόμι Κλάιν με τη Ναόμι Κάμπελ!

♣ «Ο Βαρουφάκης ήταν υπάλληλος του Σόιμπλε», αποκαλύπτει ο Καμμένος. Αποκλείεται. Το πολύ πολύ να τον είχε εποχικό κηπουρό με αρμοδιότητα τις βιολέτες.

♣ «Ο Καμμένος ήταν υπέρ της επιστροφής στη δραχμή»… απαντάει ο Βαρουφάκης. Είναι απορίας άξιον που, με όλους αυτούς, το 2015 δεν χρεοκοπήσαμε.

♣ Δεν βγήκαμε από το ευρώ, δεν έγινε λίμνη η Ομόνοια, η Ακρόπολη… gay bar.

♣ Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σπούδασαν στο εξωτερικό (Γαβρόγλου, Φλα­μπουράρης, Φωτίου κ.ά.) διαφωνούν με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η αξιοπιστία είναι μισή αρχοντιά…

♣ …την άλλη μισή την πήρανε φαντάρο!

♣ Ανέκαθεν η ΝΔ είχε ακροδεξιούς στις τάξεις της. Απλά τα τελευταία χρόνια τους έχει βγάλει στη βιτρίνα.

♣ Ο Τσίπρας είπε «όχι» σε δημοψήφισμα για τη Μακεδονία και θέλει στο εξής να κάνουμε δημοψήφισμα μέχρι και για τις τιμές στα ακτινίδια.

Ο Κατρούγκαλος δεν θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια, για να μην αναγκάζο­νται οι φοιτητές να παίρνουν δάνεια. Αν καταργήσουμε και τα ΙΧ θα γλιτώσουμε κι από τα… τροχαία.

♣ Σωστά ο Παπαχριστόπουλος είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Να υπάρχουν περισσότεροι αγράμματοι για να τον ψηφίζουν.

♣ Αυτή την εβδομάδα ο Καμμένος δίνει παράσταση με το έργο «Ταπεινός και καταφρονημένος». Στα διαλείμματα θα μοιράζο­νται δωρεάν λουκούμια.

♣ Ο Θεοδωράκης έφτασε το Ποτάμι στο 1% και κατηγορεί για το φιάσκο τα στελέχη που έφυγαν. Σαν να βγει ο καπετάνιος του «Τιτανικού»…

♣ …και να ρίξει τις ευθύνες για το ναυάγιο στον αρχικαμαρότο!

♣ Αντίθετος με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό ο Β. Λεβέντης. Τι, δηλαδή, «X-Factor» θα το κάνουμε;

♣ Σύμφωνα με σενάρια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις ευρωεκλογές, ο Άδωνης θα «φάει» τον Μητσοτάκη και η ΝΔ θα διασπαστεί. Επίσης, ο Κατρούγκαλος θα νικήσει στη Eurovision.

Η Φώφη καταγγέλλει τον Τσίπρα ως «τυχοδιώκτη» και ο Κρεμαστινός προτείνει κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν στο ΚΙΝΑΛ θέλουν να γίνουν Ποτάμι, είναι σε… καλό δρόμο.

♣ Η δε Τ. Χριστοδουλοπούλου θα κάνει γκεστ εμφάνιση σε επίδειξη της Victoria Secret. Η… Ζιζέλ των Εξαρχείων.

♣ Λογικό είναι στον ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς. Γιατί αν περιμένουν από τους… ντόπιους.

♣ Δέσμη προτάσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος κατέθεσε το Ποτάμι. Πλάκα θα ’χει να έχουν άποψη και για τα βραβεία Όσκαρ.

♣ Κοτζιάς: «Ο Τσίπρας είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η εποχή μας». Κάτι σαν τα μούσμουλα τον Αύγουστο, τις αγκινάρες τον Οκτώβριο.

♣ Εν δυνάμει πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ δηλώνει η Κ. Παπακώστα. Έχουν στην Πειραιώς τμήμα αρμόδιο για το κουκλοθέατρο;

Δεν είναι και καμιά καταστροφή οι 41 νεκροί από τη γρίπη, λέει ο Πολάκης. Συγκριτικά, δε, με τον κατακλυσμό του Νώε, είναι… τροχαίο με υλικές ζημιές!

♣ Δήλωσε ο Γερουλάνος ότι είναι πιο κοντά ιδεολογικά με τον Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, είναι υπέρ του… σκεπτόμενου κομμουνισμού, του λαϊκισμού και του Κουφοντίνα. Και εις ανώτερα…

♣ Το καταλάβαμε: Ο Τσίπρας δεν θέλει να πέφτουν οι κυβερνήσεις λόγω Προέδρου της Δημοκρατίας, εκτός κι αν είναι να τις ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

♣ 26 προσωπικότητες της χώρας θέλουν να παραμείνει το Ποτάμι στην πολιτική ζωή της χώρας. Για την περίπτωση που ο Τσίπρας χρειαστεί βοήθεια…

♣ …μετά τη Μακεδονία να «ξεπουλήσει» και το Αιγαίο!

♣ «Δεν είναι προδότες όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών», λέει ο Βελόπουλος. Αλλά τι είναι; Μέλη της κριτικής επιτροπής του «Next Top Model»;

♣ Προς το παρόν η κυβέρνηση υποβαθμίζει τη σημασία των νεκρών από τη γρίπη. Όπου να ’ναι θα τους κρύβει κιόλας. Για Βόρεια Κορέα καλά πάμε;


Σχολιάστε εδώ