Αχμέντ Χασάν: Παίξαμε σαν οικογένεια

Αχμέντ Χασάν: Παίξαμε σαν οικογένεια

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη με σκορ 4-1 επί της ΑΕΚ, Αχμέντ Χασάν, μίλησε στη μεσημβρινή Ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑσπορ 101,8, με τους Μπάμπη Παπάζογλου και Βασίλη Μότση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την αλλαγή του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο:

«Όπως όλοι είδαμε, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί κι έτσι μείναμε πίσω στο σκορ. Στο ημίχρονο, μιλήσαμε, συζητήσαμε μεταξύ μας και αποφασίσαμε ότι όλα έπρεπε να αλλάξουν και να παίξουμε σαν οικογένεια. Από το πρώτο κιόλας λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο δυνατοί και καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα του αγώνα και να πάρουμε μία δίκαιη νίκη».

Για το αν ήταν επιπλέον κίνητρο οι αποδοκιμασίες του κόσμου:

«Ξέρουμε πότε οι φίλαθλοι μας είναι ικανοποιημένοι και πότε όχι. Δεν ήταν αυτή η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο και αποφασίσαμε να τα αλλάξουμε όλα. Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου δείξαμε ότι είμαστε εκεί για να παίξουμε και να τα αλλάξουμε όλα».

Για τα γκολ που σημειώνει το τελευταίο διάστημα:

«Τα πάω πολύ καλά και πιστεύω ότι θα συνεχίσω έτσι. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να ξεχάσω πώς ήμουν στο προηγούμενο και με απασχολεί πώς θα είμαι στο επόμενο. Νιώθω πολύ καλά, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου, όπως και οι φίλαθλοι. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να μείνω σε καλή κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα μου πετυχαίνοντας γκολ».

Για τον συναγωνισμό με τους Γκερέρο, Σολδάνο:

«Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Ο συναγωνισμός είναι καλός για όλους. Πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό για να σου δώσει ευκαιρίες ο προπονητής και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλοι. Είμαστε μία οικογένεια και ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει δίνει το 100% των δυνατοτήτων του».

Για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου:

«Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο και θα πάμε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι, να τρέξουμε πολύ, να παίξουμε με αυτοπεποίθηση να τα δώσουμε όλα και να ξέρουμε πως αυτή η ευκαιρία και το παιχνίδι δεν έρχεται κάθε μέρα. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να έχουμε τη σωστή συμπεριφορά. Να παίξουμε σαν ομάδα, σαν οικογένεια. Να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ, να τα δώσουμε όλα κι αν γίνουν όλα αυτά, θα προκριθούμε».

Για τη ζωή στην Ελλάδα:

«Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα. Μου θυμίζει αρκετά τη ζωή στην Αίγυπτο, ο καιρός, το φαγητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα».

Για τα όνειρά του:

«Τον Ιούνιο έχουμε το Κόπα Άφρικα, που είναι πολύ σημαντική διοργάνωση και θα γίνει στην πατρίδα μας. Ανυπομονώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα και να κερδίσουμε τη διοργάνωση. Το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών είναι να παίξουν σε κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Θέλω να καταφέρω μία μέρα να παίξω στο πρωτάθλημα της Αγγλίας ή της Ισπανίας. Πρώτα όμως θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό όσο περισσότερο μπορώ».

Για να ακούσετε τη συνέντευξη πατήστε εδώ.


Σχολιάστε εδώ