Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 6 εκατ. ευρώ θα προκηρυχθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 28 Φεβρουαρίου, έπειτα από πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση τη συγκεκριμένη μέρα.

Μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα έχει ουσιαστικά χρηματοδοτικό χαρακτήρα και αναμένεται να μπουν τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο, τα οποία θα πάνε σε άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας. Πληρωμές προκαταβολών για τους διακανονισμούς και εξοφλήσεις, που είναι απαραίτητο να γίνουν έως τις 31 Μαρτίου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παραδώσει φάκελο που θα του δώσει την αδειοδότηση.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εξετάζει ανά περίσταση κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά, με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να αποδείξει με υπεύθυνη δήλωση και υπογραφές ότι έχει εξοφλήσει ή διακανονίσει κάθε περίπτωση. Μπροστά υπάρχει ένα δίμηνο και απομένουν κάποιες εκκρεμότητες, η πιο «βαριά» από πλευράς ποσού (600.000 ευρώ) αφορά τον ιταλό προπονητή Αντρέα Στραματσιόνι.

Η νέα ΑΜΚ θα γίνει με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας, ενώ αναμένεται να ενταχθεί σε αυτήν και το υπόλοιπο του ομολογιακού δανείου που είχε πάρει ο Αλαφούζος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα τροποποιηθεί σε προσωπικό.


Σχολιάστε εδώ