Με ψήφισμά του το ΔΣ Πειραιά καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς από ομάδα αγνώστων

Με ψήφισμά του το ΔΣ Πειραιά καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς από ομάδα αγνώστων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση, ενέκρινε κατά πλειοψηφία και εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς, από ομάδα αγνώστων.

Το  ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, έχει ως εξής:

«Πριν λίγες ημέρες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς. Η καταδίκη της ενέργειας αυτής είναι μια αυτονόητη πράξη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Η Πολιτεία θα πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα βίας στην πόλη μας.»

Επίσης, κατά την έκδοση του ψηφίσματος, μειοψήφησε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά», κα Ελπίδα Παντελάκη, η οποία τόνισε ότι συμφωνεί με την καταδίκη τέτοιων παραβατικών φαινομένων απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, αλλά  έπρεπε στο ψήφισμα να περιληφθεί και κριτική στην κυβέρνηση, η οποία όπως είπε, δεν αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει με καταστολή τις εργατικές κινητοποιήσεις και τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των αγροτών.


Σχολιάστε εδώ