OTHERVIEW: Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε και εσύ τραγουδίστρια

OTHERVIEW: Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε και εσύ τραγουδίστρια

– Στείλε το video demo σου και διεκδίκησε το όνειρο!

Μέσα από μία μεγάλη audition οι OtherView αναζητούν την καινούργια τους τραγουδίστρια και σε καλούν να διεκδικήσεις το όνειρο!

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας και έχοντας αλλάξει σύνθεση, το αγαπημένο συγκρότημα ετοιμάζεται να γράψει νέα σελίδα. Ο Βασίλης Κουμεντάκος, το ιδρυτικό μέλος των OtherView και δύο νέα και ταλαντούχα κορίτσια, η Αντωνία Καούρη και η Eva Presley, αναζητούν τη νέα τους frontwoman.
Αν είσαι από 16 έως 26 ετώντραγουδάς και χορεύειςστείλε το video demo σου στο otherviewaudition@gmail.com και μπορεί εσύ να είσαι η επόμενη τραγουδίστρια των OtherView!

Λίγα λόγια για τους OtherView και τα μέλη τους

Από τα πρώτα τους κιόλας βήματα, οι OtherView έκλεψαν τις εντυπώσεις. Στο ενεργητικό τους έχουν 18 επιτυχημένα singlesσυνεργασίες με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνεςπάνω από 700 συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αυστραλία, Αμερική και Ευρώπη, εμφανίσεις σε μεγάλα μουσικά events (όπως τα MAD VMA, Madwalk και Colour Day Festival), περισσότερα από 70 εκατομμύρια YouTube views, έχουν αποσπάσει το βραβείο του καλύτερου dance video clip στα MAD VMA 2012 (για το τραγούδι «I’m The One» και έχει «ντύσει» μουσικά την ταινία «Bachelor 1» και τη σειρά «Δικαίωση».

Ο Βασίλης Κουμεντάκος γεννήθηκε στη Σύμη, είναι 34 και ασχολείται με τη μουσική από τα 13 του. Σπούδασε μουσική τεχνολογία και ακουστική στο ΤΕΙ Ρεθύμνου και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς μουσική. Είναι συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός, ηχολήπτης και DJ.

Η Αντωνία Καούρη είναι 22 ετών. Ξεκίνησε πιάνο στα 4,5 της και συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική μέχρι σήμερα, ενώ είναι πτυχιούχος μοντέρνων φωνητικών και αντίστιξης. Αν και ακούει πολλά είδη μουσικής, λατρεύει τη neo soul και τη jazz. Όνειρό της, όταν τελειώσει τις σπουδές της στην Αθήνα, είναι να σπουδάσει μουσική κινηματογράφου στο εξωτερικό.

Η Eva Presley είναι 31 ετών και ασχολείται με την μουσική από την ηλικία των 6. Μεγάλη της αγάπη είναι το βιολί, στο οποίο έχει πτυχίο, ενώ της αρέσουν όλα τα είδη μουσικής και περισσότερο η κλασσική, η RnB και η jazz. Ένα από τα όνειρά της είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσει διαφορετικές μουσικές κουλτούρες.

Δείτε το video του διαγωνισμού: https://www.instagram.com/p/BtDb9HvFq6V

ΠΗΓΗ: PANIK RECORDS


Σχολιάστε εδώ