Παύλος Γερουλάνος: «Τα Συμβούλια Γειτονιάς γέφυρα μεταξύ του δήμου και των κατοίκων»

Παύλος Γερουλάνος: «Τα Συμβούλια Γειτονιάς γέφυρα μεταξύ του δήμου και των κατοίκων»

-Με την Ελληνική Εταιρία και το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Κέντρο συναντήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Συνεχίζοντας τον διάλογο με τους πολίτες της Αθήνας, ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, συναντήθηκε με τα μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, καθώς και με εκπροσώπους του Δικτύου Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Κέντρο.

Οι προτάσεις των εκπροσώπων των κατοίκων που εστιάζουν στο τρίπτυχο «κάτοικοι – επισκέπτες – επιχειρήσεις» του ιστορικού κέντρου της πόλης συζητήθηκαν αναλυτικά στη συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν παρεμβάσεις όπως η δημιουργία Γραφείου Ιστορικού Κέντρου, το σχέδιο για την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων ακινήτων, η προστασία του δημόσιου χώρου με νυχτερινές περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας, με στόχο την επανακατοίκηση του κέντρου της Αθήνας.

 

Στο τέλος της συνάντησης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος δήλωσε:  «Άνθρωποι που νοιάζονται για τη γειτονιά και την πόλη μας, που έχουν όρεξη να βοηθήσουν μπορούν να γίνουν τα αυτιά και τα μάτια του δήμου σε κάθε συνοικία. Μέσα από θεσμούς όπως τα Συμβούλια Γειτονιάς μπορούμε να γεφυρώσουμε την απόσταση ανάμεσα στο γραφείο του δημάρχου και τους δρόμους της πόλης».


Σχολιάστε εδώ