Η ηρεμία μετά την Τρίπολη ψαλίδισε το μεταγραφικό μπάτζετ…

Η ηρεμία μετά την Τρίπολη ψαλίδισε το μεταγραφικό μπάτζετ…

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Όπως αναμενόταν, το παιχνίδι της Τρίπολης αποδείχθηκε καθοριστικό για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Με γκέλα στην έδρα του Αστέρα θα ηχούσαν τύμπανα πολέμου. Η ομάδα του Λουτσέσκου πέρασε πανηγυρικά χάρη στον Πασχαλάκη και το εξαιρετικό β’ μέρος και πλέον όλα γίνονται πολύ πιο ήρεμα.

Αποφασίστηκε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνουν πολυδάπανες κινήσεις και πάνε σε πιο συντηρητικές, μακροχρόνιες επιλογές, δίχως πίεση.

Η διαφορά είναι μεγάλη και αυτό προσφέρει στον «Δικέφαλο» ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Η μεταγραφή του Μίσιτς έρχεται για να καλύψει το κενό του Βέρνμπλουμ. Πρόκειται για έναν χαφ ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Επίσης επιστρέφουν Ενρίκε και Γιαννούλης για να προσφέρουν επιπλέον επιλογές, ενώ για φορ ακόμα και αν στραβώσει του Σβιντέρσκι, θα αποκτηθεί κάποιος με παρόμοιες προδιαγραφές, νεαρός και με μέλλον.

Αυτό είναι το πλαίσιο που θα κινηθεί μεταγραφικά ο επίδοξος πρωταθλητής. Ένα πλάνο χαμηλού κόστους, που χαράχτηκε με ηρεμία μετά το διπλό στην Τρίπολη. Και που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Σαββίδης.


Σχολιάστε εδώ