Άρχισε προχθές και επίσημα το Καρναβάλι της Πάτρας – Το… άλλο, της Αθήνας, βρίσκεται εδώ και μέρες σε πλήρη εξέλιξη

Άρχισε προχθές και επίσημα το Καρναβάλι της Πάτρας – Το… άλλο, της Αθήνας, βρίσκεται εδώ και μέρες σε πλήρη εξέλιξη

♣ Πάλι καλά που ο Βούτσης περιόρισε σε μιάμιση μέρα τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Αν ήταν στη Βόρειο Κορέα θα την απαγόρευε τελείως. Άσε που δεν θα υπήρχε και α­ντιπολίτευση.

♣ Πάντως το να παίρνεις από δω κι από κει στελέχη με ανταλλάγματα δεν το λες δημιουργία προοδευτικού μετώπου. Το λες και αποστασία.

♣ Διαψεύδουν κατηγορηματικά από την κυβέρνηση ότι δέχτηκαν πιέσεις για το Σκοπιανό. Ο αμερικανός πρέσβης πηγαινοερχόταν στο Μαξίμου για το θέμα της… Eurovision.

♣ Ν. Κοτζιάς: «Η Συμφωνία των Πρεσπών αναβαθμίζει τον ρόλο της χώρας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι». Ως… τσιράκι Αμερικανών και «delivery boy» των Γερμανών;

♣ Η Κ. Παπακώστα δήλωσε ότι παραμένει πιστή στις αρχές του Καραμανλή. Και αυτοί οι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε είναι που… τρίζουν τα κόκαλα του Καραμανλή.

♣ Προς στιγμήν ο Καμμένος σκέφτηκε να αποχωρήσει από την πολιτική, αλλά αποφάσισε να μείνει για να δώσει μάχη για τη Μακεδονία. Έχει… κλείσει και δέκα παραστάσεις στο «Δελφινάριο».

♣ Έπρεπε δηλαδή να «ξεπουληθεί» το όνομα της Μακεδονίας για να γίνει φίρμα ο Δανέλλης; Και γιατί δεν πήγαινε στο «Your Face Sounds Familiar»;

Ευτυχώς που η κυβέρνηση θα φύγει από μόνη της, γιατί αν περιμέναμε να τη ρίξει ο Μητσοτάκης θα… φτάναμε στους Ολυ­μπιακούς του 2024.

♣ Ο Κυριάκος καταγγέλλει τον Τσίπρα ότι «ξεπουλά» τη Μακεδονία, αλλά από μέσα του εύχεται να την… «ξεπουλήσει» τελικά. Μην τυχόν χρειαστεί να τη «δώσει» εκείνος.

♣ Θύμωσε ο Τσίπρας με τις απειλές κατά βουλευτών για το Σκοπιανό. Ξέχασε (!)… μάλλον ότι το 2012 – 2014 οι «δικοί» του προπηλάκιζαν βουλευτές και έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα.

♣ Μόλις έφυγε η Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ θυμήθηκε ο Καμμένος ότι ο πατέρας της είχε γράψει τον ύμνο της χούντας. Μέχρι τότε…

♣ …νόμιζε πως είχε γράψει το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου»! Φήμες υπάρχουν και για το «Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα».

♣ Η Παπακώστα υπέβαλε παραίτηση λόγω των απειλών που δέχεται, αλλά δεν την έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός. Δεν έχει βρει αντικαταστάτρια για τον… θίασο!

Προαγωγή πήρε ο Ρα­γκούσης. Από «κηπουρός» του Γιωργάκη «παιδί για εξωτερικές δουλειές» του Τσίπρα. Και εις ανώτερα…

♣ Ψήφο κατά συνείδηση αποφάσισε η Φώφη για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έπιασε τόπο ο «εκβιασμός» Θεοχαρόπουλου.

♣ Και πάλι καλά να λέει ο Καμμένος που ο Τσίπρας του είπε μόνο δύο φορές ψέματα σε τέσσερα χρόνια. Αν σκεφτεί πόσες φορές είπε ψέματα στον ελληνικό λαό.

♣ Έξτρα προστασία ζήτησε ο Δανέλλης. Στις εκλογές βλέπω να κατεβαίνει… συνοδεία τανκς.

♣ Να δείξουν υπευθυνότητα ζήτησε η Παπακώστα από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Στο μεταξύ, εκείνη έχει κάνει περισσότερες κωλοτούμπες…

Στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών καλλιεργούσαν κάνναβη. Έτσι εξηγούνται κάποιες δηλώσεις του Τσακαλώτου. Είχε περάσει νωρίτερα από την… ταράτσα.

♣ …από όσες ο Μελισανίδης όταν πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα!

♣ Ναι, καταγγέλλουμε κι εμείς όσους εκτοξεύουν ύβρεις κι απειλές κατά βουλευτών για τη Μακεδονία. Χάθηκαν δηλαδή τα… για­ούρτια;

♣ Κουντουρά – Κουίκ έγιναν υπουργοί ως στελέχη των ΑΝΕΛ. Οι ΑΝΕΛ έφυγαν από την κυβέρνηση, αλλά εκείνοι έμειναν. Τα μεροκάματα και τα ταξίδια μετράνε περισσότερο από την αξιοπιστία τους.

♣ Ένας μόνο ήταν αρκετός για να χαθεί η Μάχη των Θερμοπύλων. Χρειάστηκαν έξι για να χαθεί η Μακεδονία.


Σχολιάστε εδώ