Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη

Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη

Πολλά σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου εν αναμονή του νέου κύματος κακοκαιρίας, ενώ σε κάποιες περιοχές όπου τα φαινόμενα δεν είναι ακόμα έντονα τα σχολεία θα ξεκινήσουν αργότερα.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από τους δήμους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.

Στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής ισχύουν τα εξή

1. Δήμος Μαραθώνα – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
2. Δήμο Ωρωπού – α) ΑΥΛΩΝΑΣ: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ. β) ΑΦΙΔΝΕΣ: Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά. γ) ΚΑΛΑΜΟΣ & ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.
δ) ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ & ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. ε) ΜΑΛΑΚΑΣΑ: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός στο Μήλεσι, θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ. στ) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά. ζ) ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ & ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων θα παραμείνει κλειστό, λόγω κτιριακού τεχνικού προβλήματος.

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών ισχύουν τα εξής:

1. Δήμος Κηφισιάς – Έναρξη λειτουργίας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών στις 10.00 π.μ.


Σχολιάστε εδώ