Ναι, ότι η κυβέρνηση παζάρεψε τις συντάξεις με το Σκοπιανό είναι ψέμα και συκοφαντία – Ότι δεν τις παζάρεψε είναι σύντομο ανέκδοτο

Ναι, ότι η κυβέρνηση παζάρεψε τις συντάξεις με το Σκοπιανό είναι ψέμα και συκοφαντία – Ότι δεν τις παζάρεψε είναι σύντομο ανέκδοτο

♣ «Δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική προς χάριν τρίτων», έγραψε ο πρωθυπουργός και λίγο έλειψε να πέσουν τα μπετά από τις γύρω πολυκατοικίες. Από τα… γέλια!

♣ Ο Καμμένος έφτασε μέχρι τα σύνορα για να διαμαρτυρηθεί για τη Συμφωνία με τα Σκόπια. Και γιατί δεν πήγαινε λίγο πιο κοντά; Προς Μαξίμου μεριά…

♣ Το πρόβλημα δεν είναι που ο Τσίπρας πιστεύει ότι δεν κάνει εξωτερική πολιτική για χάρη τρίτων, αλλά που νομίζει ότι κάνει εξωτερική πολιτική.

♣ Τώρα, αυτό του Καμμένου, «δεν ψηφίζουμε τη Συμφωνία, δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση» μου θυμίζει το ανέκδοτο «το πρωί καθηγήτρια Θεολογίας, το βράδυ call girl.

♣ Ο Ζάεφ βάζει ανοιχτά θέμα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα και από την κυβέρνηση απαντούν περίπου… «δεν χάθηκε και ο κόσμος». Ναι, μόνο η Μακεδονία.

Έκαναν και εκδήλωση για τη Μακεδονία με ομιλητή τον Τσίπρα. Σαν να βάλεις τον Ηρώδη να οργανώσει παιδικό πάρτι!

♣ Ως κυβέρνηση η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί το Σκοπιανό, θα επαναφέρει την τάξη στο κέντρο της Αθήνας, θα καθαρίσει τα πανεπιστήμια.

♣ Ακόμη, θα λύσει το Μεσανατολικό, θα βρει το φάρμακο για τον καρκίνο και θα χτυπήσει πρωτιά στη Eurovision!

♣ Μέχρι πρότινος ο Θεοδωράκης νόμιζε ότι ο Τσίπρας τον αντιμετώπιζε ως ισότιμο συνομιλητή. Ενώ στην πραγματικότητα τον έβλεπε απλά ως δεκανίκι.

♣ Δεν αντιλαμβάνομαι το δίλημμα: Ο Πίπης Δανέλλης έχει αυτήν τη στάση στο Σκοπιανό από ιδεοληψία ή αφέλεια; Γιατί αποκλείουμε έναν ευτυχή συνδυασμό; Δηλαδή, από τώρα και στο εξής ο Τ. Κουίκ θα κάνει σόλο καριέρα;

♣ «Τσίπρας και Παππάς λειτουργούν με όρους μαφίας», καταγγέλλει η Ζ. Κωνσταντοπούλου. Know how υπάρχει; Ρωτούν από Σικελία.

Σας ενοχλεί δηλαδή που η Θ. Φωτίου μπέρδεψε τον ΦΠΑ με τον φόρο επιχειρήσεων; Δεν φτάνει που ξέρει να φτιάχνει γεμιστά;

♣ Υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων διακεκριμένοι έλληνες πα­νεπιστημιακοί. Διαφωνεί ωστόσο ο… σοφός δάσκαλος Σκουρλέτης.

♣ Δεν αποκλείει συνεργασία με τον Καμμένο ο Λεβέντης. Πάνω που λέγαμε ότι έχει πέσει σε τέλμα το κουκλοθέατρο στη χώρα.

♣ Η Κ. Παπακώστα έχει σοβαρό σχέδιο για την αποκατάσταση της τάξης στην Αθήνα. Το σχέδιο το ξέρει; Το κέντρο; Η Αθήνα;

♣ Στόχος του Μπακογιάννη, αν εκλεγεί δήμαρχος, να ανακτήσει η Αθήνα τη χαμένη της ευγένεια. Εγώ, πάλι, λέω να ξεκινήσει από το να μαζεύει τα σκουπίδια.

♣ Συγγνώμη, αλλά αν από σερβιτόρος εν μια νυκτί γίνεσαι σύμβουλος και ειδικός στις offshores, αυτό δεν είναι επαγγελματική ανέλιξη, αλλά… εκτόξευση του «Κολούμπια».

«Δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση ο Πετσίτης», λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σωστά. Ο κολλητός του Ν. Παππάς δεν είναι υπουργός, αλλά… playmaker στον Κολοσσό Ρόδου.

♣ Συμπλοκές Πακιστανών – Αφγανών στη Θεσσαλονίκη. Ένας νεκρός σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας. Τελικά, υπάρχει ελπίδα να λυθεί το Μεταναστευτικό.

♣ Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η Β. Θάνου. Λίγο ακόμη να μείνουν στην εξουσία και τη βλέπω μέχρι και κριτική επιτροπή στο «Next Top Model».

♣ Δηλαδή, ο Καμμένος θα καταψηφίσει τη Συμφωνία με τα Σκόπια και θα συνεχίζει να βάζει πλάτη στην κυβέρνηση που θα την ψηφίσει. Αξιοπιστία από τα Lidl.

♣ Ταινία με θέμα τον Τσίπρα ετοιμάζει ο Κ. Γαβράς. Από τα δράματα το γυρίζει τώρα στην κωμωδία.

♣ Ε, ναι, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί τροχαίο με τρία ΙΧ και τρεις μοτοσυκλέτες. Το επόμενο τι θα ’ναι; Καραμπόλα με δύο υποβρύχια κι ένα τρόλεϊ;

♣ Θα έλεγα κάτι βαρύ για τον Δανέλλη, αλλά αυτό θα συνιστούσε προσβολή μνήμης (πολιτικά) νεκρού.


Σχολιάστε εδώ