Η Fairplay και το Gagarin 205 παρουσιάζουν: GIMME SHELTER FILM FESTIVAL Pearl Jam, Let’s Play Two – Pearl Jam live at Wrigley Field

Η Fairplay και το Gagarin 205 παρουσιάζουν: GIMME SHELTER FILM FESTIVAL Pearl Jam, Let’s Play Two – Pearl Jam live at Wrigley Field

21:00 Moa Bones live
22:00 προβολή

Αυλαία για το Gimme Shelter Festival απόψε με Moa Bones Live και προβολή του Let’s Play Two των Pearl Jam!


Θα προηγηθεί συζήτηση / πάνελ με την συμμετοχή των: Μαρία Θανασούλια (υπεύθυνη επικοινωνίας/παραγωγός συναυλιών, συνεργάτις Plissken Fest & Release Athens), Θεοδόσης Μίχος (αρχισυντάκτης Popaganda, ραδιοφωνικός παραγωγός Best FM), Δημήτρης Μπούρας (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Inner Ear), Aλέξης Πολίτης (διοργανωτής συναυλιών).

To “Let’s Play Two!” είναι ένα concert film.

Η ταινία παρουσιάζει τις θρυλικές πλέον εμφανίσεις των Pearl Jam στο Wrigley Field του Σικάγο τον Αύγουστο του 2016, χρονιά που η ομάδα baseball των Chicago Cubs αναδείχθηκε πρωταθλήτρια μετά από 108 χρόνια!
25 χρόνια μετά το πρώτο τους headline show στην πόλη, «σε ένα κλαμπ λίγο πιο κάτω από εδώ», οι Pearl Jam επιστρέφουν σε μια ιστορική στιγμή για εκείνους, για την πόλη του Σικάγο, για τους αγαπημένους τους Cubs.
Συνδετικό κρίκο των δύο εποχών αποτελούν τα συγκλονιστικά πλάνα της συναυλίας εκείνης, το οδοιπορικό του νεαρού Eddie Vedder στην περιοχή, ενός Eddie που ως γνήσιος απλός οπαδός τότε, ως ένας rock star τώρα, πανηγυρίζει, συγκινείται, απολαμβάνει κάθε στιγμή των θριάμβων της αγαπημένης του ομάδας, αλλά και της αποθέωσης της τεράστιας μπάντας του, με την ίδια αφοπλιστική απλότητα.
Από το Ten στο Lightning Bolt, η ταινία παρουσιάζει ζωντανά τo 25χρονo μουσικό ταξίδι των Pearl Jam και την πορεία της ιδιαίτερης σχέσης τoυς με την πόλη του Σικάγο, μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Danny Clinch και τις διηγήσεις των ίδιων των Pearl Jam.
Κάθε ζωντανή εμφάνιση αυτής της τεράστιας μπάντας αποτελεί εμπειρία ζωής. Καμία όμως συναυλία δεν έχει τα στοιχεία και την συναισθηματική φόρτιση των δύο ιστορικών sold out shows του 2016 που καταγράφονται εδώ.

H ταινία έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2017.

Παραγωγή: 2017 (ΗΠΑ)
Διάρκεια: 120
Σκηνοθεσία: Danny Clinch

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ (προπώληση & ταμείο)
Σημεία προπώλησης: ηλεκτρονικά στο Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11875, σε όλα τα σταθερά σημεία του δικτύου Viva, στο Syd Records (Πρωτογένους 13, Αθήνα) και στο Ταμείο του Gagarin 205 (τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου για συναυλίες κλπ εκδηλώσεις).

Oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30


MOA BONES

Ο Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης) είναι τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, γεννημένος στην Αθήνα το Μάιο του 1981. Έχοντας ήδη ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec, το 2006 αρχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια με το όνομα Palindrom, συμπράττοντας τότε μουσικά με την Ευαγγελία Ξυνοπούλου (Δεσποινίς Τρίχρωμη).
Έπειτα από μια 5ετία πολλών συναυλιών, σκόρπιων ηχογραφήσεων και την κυκλοφορία του EP “Βy Μy Side” ο Μoa Bones κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του “Aquarelles” στην Restless Wind. Το Μάιο του 2015 επανήλθε με το νέο του album “Spun”, που κυκλοφόρησε από την Inner Ear Records και το οποίο υποδέχτηκαν με θέρμη, κριτικοί και κοινό. Το Spun πήρε πολύ καλές κριτικές σε εγχώρια και ξένα sites και blogs ενώ φιγούραρε σε πάρα πολλές λίστες ως μια απο τις καλύτερες εγχώριες κυκλοφορίες του 2015.
Ο Moa Bones έχει κάνει πολλές συναυλίες ανα την Ελλάδα με σημαντικότερες αυτές στο Nixon και το six Dogs τη χρονιά 2011-2012, στο Upfest (Ιούλιος 2013 και 2014), στο Αστεροσκοπείο Αθηνών (Ιούνιος 2016) στην καλοκαιρινή περιοδεία του 2015 που σφραγίστηκε με το opening act στον Παύλο Παυλίδη (Τεχνόπολις) και στα opening act για τους Wovenhand στο FUZZ και τους Calexico σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Τώρα, μετά από την φετινή πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία στα νησιά, προετοιμάζει πυρετωδώς το καινούριο του άλμπουμ μαζί με μια σειρά εμφανίσεων ανά την Ευρώπη συνδυάζοντας έτσι την αυθεντικότητα του παλιού του υλικού με νέα τραγούδια και νέο ήχο.
Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 από τη united we fly.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.gimmeshelterfestival.com
info@gimmeshelterfestival.com
info@fairplay.gr
Fairplay: 2106231077
fb page: @gimmeshelterfilmfestival


Σχολιάστε εδώ