Το μόνο που θέλουν τα Παιδιά για τα Χριστούγεννα είναι να Χαμογελάσουν

Το μόνο που θέλουν τα Παιδιά για τα Χριστούγεννα είναι να Χαμογελάσουν

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα γιορτάσουν με τα 350* παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα βρίσκονται δίπλα στα 750* παιδιά, που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων, μακριά από τα σπίτια τους αυτές τις γιορτές.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου με τα ασθενοφόρα μας θα διακομίσουν 400* παιδιά με προβλήματα υγείας από και προς τα Νοσοκομεία Παίδων.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για το γιορτινό τραπέζι 4.500* παιδιών, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου στη Γραμμή SOS 1056 θα απαντήσουν σε περισσότερες από 18.000* κλήσεις παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου και αυτά τα Χριστούγεννα, με το πιο ζεστό Χαμόγελό τους θα βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί!

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 24.000 Παιδιά* το πιο σημαντικό δώρο Χριστουγέννων: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

Στηρίξτε τις δράσεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό

(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

>Βρείτε όλους τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης εδώ
>Αποκτήστε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα από το Eshop μας εδώ
>Επισκεφτείτε ένα από τα Bazaar μας. Δείτε που πραγματοποιούνται εδώ 
>Στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης. Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ


Σχολιάστε εδώ