Κλειδώθηκαν στο αποχωρητήριο για να ματαιώσουν εκλογή καθηγητή…

Κλειδώθηκαν στο αποχωρητήριο για να ματαιώσουν εκλογή καθηγητή…

Η παρακάτω εξομολόγηση ξεπερνά ακόμη και την πιο τρελή φαντασία. Κλειδώθηκαν στον… απόπατο καθηγητές για να μην υπάρξει απαρτία, γιατί η πλειοψηφία ήταν αντίθετη στην εκλογή του καθηγητή επειδή δεν είχε τα προσόντα.

Το περιστατικό που έζησε καταγράφει ο κ. Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης, καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας – Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, σε άρθρο του στην «Καθημερινή»:

«Νεοδημοκράτης πολιτικός δεν προή­χθη σε καθηγητή. Όντως δεν άξιζε. Το υπουργείο πρόσταξε επανάληψη επειδή τάχα τα πρακτικά υπογράφτηκαν με κόκκινο μελάνι. Η κεραία εφαρμόστηκε μέχρι νόμου. Στην επαναληπτική εκλογή, όταν διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι παρόντες εκλέκτορες έκλιναν αρνητικά, οι υπέρμαχοι σπάσανε την απαρτία. Πώς;

Κλειδώθηκαν στην τουαλέτα δίπλα στην αίθουσα συνεδριάσεων. Με τόσους καθηγητές πανεπιστημίου να παίζουν κρυφτούλι στριμωγμένοι στον απόπατο, η εκλογή αναβλήθηκε και επαναλήφθηκε άλλη μέρα. Εφαρμόστηκε πάλι υψηλή στρατηγική αποχώρησης-αποχωρητηρίου. Στην τρίτη επανάληψη ορισμένοι αρνητικοί εκλέκτορες δεν ήρθαν. Είχαν απαυδήσει να ζητούν μάταια να ανοίξει η τουαλέτα. Βλέποντας πως πλέον θα έχουν πλειοψηφία, οι υποστηρικτές καθηγητές πραγματοποίησαν ηρωική έξοδο από το αφοδευτήριο και πέτυχαν την προαγωγή.

Τουλάχιστον ο προαχθείς ήρωας αυτής της ιστορίας ουρητηρίου σύχναζε και στο πανεπιστήμιο. Για να διεκπεραιώσεις λοβιτούρες αποτελεσματικά απαιτείται και φυσική παρουσία. Δεν γίνονται όλες οι βρωμοδουλειές τηλεφωνικά, πρέπει να βάλεις και χέρι».


Σχολιάστε εδώ