Δήμος Πειραιά: Εκδήλωση Συλλογής Παιχνιδιών & Βιβλίων για παιδιά και εφήβους που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Δήμος Πειραιά: Εκδήλωση Συλλογής Παιχνιδιών & Βιβλίων για παιδιά και εφήβους που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Εκδήλωση Συλλογής Παιχνιδιών & Βιβλίων για παιδιά και εφήβους  οικονομικά αδύναμων οικογενειών, διοργανώνει ηΚοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne D’ Arc»,  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 16.00 στην πλατεία Κοραή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά για τις εορτές και περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής “Jeanne D’ Arc” καθώς και από φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης.

Τα παιχνίδια και τα δώρα θα συλλέγονται στο Γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά, πλατεία Κοραή) καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σημειώνεται πως προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία κατανομής των παιχνιδιών και των βιβλίων, θα πρέπει τα προσφερόμενα είδη να μην είναι τυλιγμένα και να έρχονται σε ανοιχτή σακούλα δώρου.

Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως πρόκειται για μια ακόμη  σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π., σημειώνοντας: «Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε παιχνίδια και βιβλία για παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας. Επιθυμούμε πάντα τις γιορτινές αυτές ημέρες πέρα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες, να διοργανώνουμε εκδηλώσεις για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας». Τέλος, ο κ. Μώραλης συνεχάρη την Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου γι΄ αυτή την ενέργεια και κάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτό τον κοινωνικό σκοπό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι βέβαιος πως οι Πειραιώτες, θα δείξουν γι΄ ακόμα μια φορά την ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που τους διακρίνει».

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως κύριο μέλημα της ΚΟ.Δ.Ε.Π., είναι να υλοποιεί κοινωνικές δράσεις, με στόχο την ουσιαστική στήριξη αδύναμων οικονομικά συνδημοτών μας. Η κα Λαουλάκου απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες του Πειραιά να προσφέρουν τις γιορτινές αυτές ημέρες παιχνίδια και βιβλία για παιδιά και εφήβους, σημειώνοντας: «Οι Πειραιώτες έχουν δείξει πολλές φορές ότι βρίσκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, όπως το έπραξαν και τον Σεπτέμβριο όπου προσέφεραν σχολικά είδη για μαθητές που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. Είμαι βέβαιη πως για ακόμα μία φορά θα προσφέρουν  για τα παιδιά που αναζητούν χαρά, ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν την ανεμελιά και την παιδικότητα τους». Τέλος, η κα Λαουλάκου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά για τη στήριξή του και στην ενέργεια αυτή.


Σχολιάστε εδώ