ΟΑΕΔ Δώρο Χριστουγέννων 2018: Από σήμερα η πληρωμή στους ανέργους

ΟΑΕΔ Δώρο Χριστουγέννων 2018: Από σήμερα η πληρωμή στους ανέργους

Από σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου θα καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Επίσης από σήμερα θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Οι πιστώσεις θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Η ανακοίνωση

“Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι:  Από τη Δευτέρα 10.12.2018 θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από τη Δευτέρα 10.12.2018 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 10.12.2018 μέχρι και 06.01.2019. Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.”

 


Σχολιάστε εδώ