Κύριε Σημίτη, δεν μπορείτε να πάρετε στον λαιμό σας  ό,τι έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ

Κύριε Σημίτη, δεν μπορείτε να πάρετε στον λαιμό σας ό,τι έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ

-Ο κόσμος της παράταξης σας έκανε αρχηγό και πρωθυπουργό και του χρωστάτε να ξαναδεί καθαρό εκείνον τον ήλιο…

Τρίτωσε το κακό και με τη βούλα της Δικαιοσύνης… Μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου, που πέρασαν την πόρτα του Κορυδαλλού για τις αρπαχτές εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν ως υπουργοί Άμυνας, ληστεύο­ντας τα κονδύλια για την άμυνα της πατρίδας και στερώντας της όπλα που είχε ανάγκη, άλλο ένα μέλος των κυβερνήσεών σας, κύριε Κώστα Σημίτη, ο Γιάννης Ανθόπουλος, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλακή για τοκογλυφία.

Και η ποινή είναι εφέσιμη μεν, όμως κάθε άλλο παρά ελαχιστοποιεί τη βαρύτητα του εγκλήματος που διέπραξε. Ο λαός των Σερρών τον εμπιστεύθηκε να τον εκπροσωπήσει στη Βουλή και στην κυβέρνηση για τη βελτίωση της ζωής του κι εκείνος κοίταζε πώς θα τα κονομήσει.

Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να προκύψει από την εμπλοκή στενών συνεργατών του Κώστα Σημίτη σε άλλες ιστορίες που είναι ανοιχτές και να αμαυρώσει ακόμη περισσότερο την κυβερνητική θητεία του πρώην πρωθυπουργού…

Ήδη, όμως, τα τρία αυτά κακουργήματα πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής όπως (κακώς) μετονομάστηκε. Και κάποιος κόσμος –κάθε άλλο παρά λίγος– που συστρατεύτηκε με τη Δημοκρατική Παράταξη, την Κεντροαριστερά, από τον Γεώργιο Παπανδρέου και ανδρώθηκε με τον Ανδρέα, με εσάς να παίρνετε μετά τη σκυτάλη, δεν μπορεί τώρα να υπερασπισθεί τις ιδέες του κόμματος που έδωσε φωνή και δικαιώματα στον ανώνυμο πολίτη. Πρέπει να απολογείται για τις κλεψιές κορυφαίων υπουργών σας, τους οποίους εσείς, κύριε Σημίτη, είχατε επιλέξει. Και κάνατε απλώς τον τροχονόμο, όπως προκύπτει, από τη στιγμή που δεν τους πετάξατε με τις κλωτσιές έξω από την κυβέρνησή σας και δεν τους στείλατε πακέτο στον Εισαγγελέα.

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ σάς ανέβασε στο υψηλότερο βάθρο της χώρας, του πρωθυπουργού.
Χρωστάτε σε αυτόν τον κόσμο, που σήμερα είναι με το… πιστόλι στην πλάτη.
Οφείλετε να αναλάβετε μόνος σας όλες τις ευθύνες.

Το ΠΑΣΟΚ δεν σας φταίει σε τίποτα.
Εσείς ως πρωθυπουργός αφήσατε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Ακόμη και σε πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.
Εκείνος ο κόσμος δικαιούται να ξαναδεί τον ήλιο…


Σχολιάστε εδώ