Αποκλειστικό: Μυστική δημοσκόπηση που έχουν στο Μαξίμου δίνει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 61%, δεύτερο τον Βελόπουλο και τρίτη τη… Γιου­βέντους!

Αποκλειστικό: Μυστική δημοσκόπηση που έχουν στο Μαξίμου δίνει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 61%, δεύτερο τον Βελόπουλο και τρίτη τη… Γιου­βέντους!

♣ Ακόμη, η ΝΔ μπαίνει δεν μπαίνει στη Βουλή, ο Τσακαλώτος μπαίνει στο «Voice» και η Κ. Παπακώστα βάζει υποψηφιότητα για το «Next Top Model».

♣ «Μακεδόνες του Αιγαίου» στην Ελλάδα… ανακάλυψε ο Ζάεφ. Λίγο να μείνουν ακόμη Τσίπρας και Καμμένος και θα ψάχνουμε Βησιγότθους στο Θησείο.

♣ Αν ήταν ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς, θα τράβαγε, λέει, τα αυτιά του Ζάεφ. Όσο ήταν ΥΠΕΞ παραλίγο, εκτός από τη Μακεδονία, να χάσουμε και την Ήπειρο.

♣ Στην περίπτωση που στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκουν υποψηφίους για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, υπάρχει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το «Nomads». Το «Bake Off».

♣ Θα αποδειχθεί στο μέλλον ότι συγκριτικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών η καταστροφή του Δράμαλη ήταν τροχαίο με υλικές ζημιές.

♣ Οι ΑΝΕΛ, αφού έκαναν πλάτες στον Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα ζητάνε να… ανακληθεί. Η Άλωση της Πόλης…

Ξεπερασμένη αντίληψη τα κομματικά χρίσματα στις αυτοδιοικη­τικές εκλογές, λέει ο Σκουρλέτης. Ενώ η κυβέρνηση διορίζει με κομματικά κρι­τήρια μέχρι και τις… καθαρίστριες.

♣ Δεν έχω καταλάβει: Ορισμένοι έχουν αντίρρηση που ο Καμμένος υποδύεται κατά καιρούς τον στρατηγό, τον πεζοναύτη, κ.λπ., ή που… παριστάνει τον υπουργό Άμυνας;

♣ Πανηγυρίζει ο εξάδελφος Τσίπρας για τη Συμφωνία με τα Σκόπια. Να ‘χεις ξεπουλήσει τα συμφέροντα της χώρας και να ‘σαι ευτυχής, εκτός από υπόθεση ειδικού δικαστηρίου…

♣ …είναι και θέμα ψυχιάτρου!

♣ Πάιατ: «Είμαι εντυπωσιασμένος από τη σοβαρότητα της ελληνικής κυβέρνησης». Πάει για το βραβείο καλύτερου υπαλλήλου του μήνα. Του State Department…

♣ Οι διαδηλωτές στο Παρίσι, πέραν των άλλων, ζητούν να καταργηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τα παιδιά. Συγγνώμη, αλλά τέτοιες παπάρες ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά.

♣ Ο Κουρουμπλής πάει ευρωβουλευτής με την ελπίδα να φανεί «χρήσιμος στην πατρίδα». Μέχρι πρότινος έδινε μάχη για το… κουκλοθέατρο.

Σύμφωνα με έρευνα, ένα 15% των κατοίκων στην Αττική δηλώνουν ικανοποιημένοι με το… έργο της Δούρου. Που εκτός από το Μάτι δεν έκαψε και τη Λειβαδιά.

♣ Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Β. Λεβέντη εξετάζει σοβαρά ο Ν. Νικολόπουλος. Στις επόμενες εκλογές ή στις επερχόμενες Απόκριες;

♣ Σχετικές με τις μαθητικές καταλήψεις η Κ. Παπακώστα επικαλέστηκε φράσεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Το πιθανότερο είναι να νόμιζε ότι πρόκειται για ατάκα του… Ζαμπέτα.

♣ Πολιτικά συμφέροντα πίσω από τη σύλληψη του Ριχάρδου βλέπει ο Κούγιας. Ενώ υπάρχουν ενδείξεις για ανάμιξη της CIA, της Μοσάντ και της Λίβερπουλ.

♣ Ν. Παππάς: «Εξελισσόμαστε σε υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα του Διαστήματος». Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα «UFO»!

♣ Στην Κάλυμνο προσήχθη παπάς επειδή κρατούσε σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας. Ενώ αν κρατούσε φωτογραφία του Φλαμπουράρη…

Μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια βγάζουν από τα βιβλία της Ιστορίας τον Μακεδονικό Αγώνα. Αν ο Τσίπρας τα βρει με τον Ερντογάν, θα βγάλουν την Επανάσταση του ’21.

♣ Τον… φασισμό της καθημερινότητας καταγγέλλει ο Παπαδημούλης. Αλλά για την αβεβαιότητα του αύριο ούτε κουβέντα.

♣ Για τη βία κατά των γυναικών φταίει η… νεοφιλελεύθερη πολιτική, είπε η Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ. Και έκτοτε θέλουν να την πλακώσουν δεξιοί, κεντρώοι μέχρι και… κομμουνιστές.

♣ Επίσης, για την κλιματική αλλαγή ευθύνεται ο Μέσι, για το ναυάγιο του «Τιτανικού» ο Αρταξέρξης.

♣ Καλλιτεχνικά νέα: Ο Κ. Βελόπουλος έχει σχέδιο σωτηρίας της χώρας. Νέο βιντεοκλίπ γυρίζει η Ελ. Φουρέιρα.

♣ Τα δήθεν αυστηρά μηνύματα της κυβέρνησης προς την Τουρκία έχουν καταντήσει πιο βαρετά και από τα ανέκδοτα για τις ξανθές. Όλο και λιγότεροι γελάνε…


Σχολιάστε εδώ