ΦΛΟΓΑ: Χριστουγεννιάτικο Bazzar για τα παιδιά με καρκίνο

ΦΛΟΓΑ: Χριστουγεννιάτικο Bazzar για τα παιδιά με καρκίνο

Ένα ξεχωριστό Bazzar με χριστουγεννιάτικα  και άλλα εορταστικά δωράκια  διοργανώνει φέτος  για τα παιδιά με καρκίνο, ο  <<Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, ΦΛΟΓΑ>>. Και ειναι διαφορετικό διοτι τα όμορφα δωράκια  και άλλα μικρά αντικείμενα που προσφέρονται, έχουν φτιαχτεί  με όρεξη και ενθουσιασμό από όλους τους εκατονταδες εθελοντές της ΦΛΟΓΑΣ!

<<Κάθε κόμπος και μια ευχή, κάθε βελονιά και μια ελπίδα, κάθε χέρι εθελοντή που δούλεψε και μια πόρτα στο φως>>, λένε στο μηνυμα τους , που η αγορά τους και η προσφορά τους ειναι μια μικρή δόση αγάπης και χαράς αλλά και το μέσον για να στηριχθεί το πολύπτυχο έργο που επί τρεις και πλέον δεκαετίες προσφέρει η ΦΛΟΓΑ στα παιδιά με καρκίνο : Μέσα από τους Ξενώνες της, μέσα από την κατ οίκον νοσηλεία, μέσα από την ενίσχυση των Ογκολογικών Κλινικών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία και μέσα από δεκάδες άλλες δράσεις!

<<Αυτή η χρονιά να φέρει καλή υγεία σε όλο τον κόσμο και σε μας. Σας περιμένουνε όλους!>>, εύχονται οι άνθρωποι της Φλόγας και μας  καλούν να επισκεφθουμε το <<παζάρι>> τους.

Το πρωτότυπο αυτο Bazaar  θα γίνει από 7- 10 Δεκεμβρίου, (από 11.00 έως 17.00), στην έδρα της Φλόγας, Αιγίου 9, ΓΟΥΔΗ   

(Τηλ. 210 748 1711, site : floga.οrg.gr)


Σχολιάστε εδώ