Ιδού το νέο δόγμα της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά: Δεν υποχωρούμε αν και εφόσον δεν υποχωρήσουμε, υπό τον όρο ότι δεν… θα κάνουμε πίσω!

Ιδού το νέο δόγμα της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά: Δεν υποχωρούμε αν και εφόσον δεν υποχωρήσουμε, υπό τον όρο ότι δεν… θα κάνουμε πίσω!

♣ Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ οι Τούρκοι παραβιάζουν συστηματικά τα χωρικά μας ύδατα επειδή δεν έχουν νομικά επιχειρήματα. Και όχι γιατί διεκδικούν το μισό Αιγαίο.

♣ «Έχουμε βγει δυόμισι φορές στις αγορές», ανακοίνωσε πομπωδώς στη Βουλή ο Τσακαλώτος. Τις δύο όταν πήγαν στο Mall για ψώνια…

♣ …και τη μισή όταν πετάχτηκαν στο περίπτερο απέναντι για τσιγάρα.

♣ Νέα σκληρή απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στις απειλές του Ερντογάν: Αν το ξανακάνει θα… θυμώσουμε! Αν και εφόσον δεν… τσαντιστούμε.

♣ Μεταστροφή της κοινωνίας υπέρ της κυβέρνησης… διαπιστώνει ο Σκουρλέτης. Μέχρι πρότινος τους έβριζαν στον δρόμο, τώρα τους παίρνουν με τις… πέτρες! (Τα γιαούρτια είναι ακριβά;)

Ο Τσίπρας συνέστησε στον ιταλό πρωθυπουργό να κάνει πίσω γρήγορα στις απαιτήσεις των Βρυξελλών. Αργότερα θα είναι πιο μεγάλη η κωλοτούμπα. Ξέρει αυτός…

♣ Αυτές οι επισκέψεις του Κυριάκου στις γειτονιές της Αθήνας θυμίζουν κάπως τον Μάρκο Πόλο όταν… ανακάλυψε την Αμερική. Εμπειρία μαζί και συγκίνηση.

♣ Να το δείτε: Θα φύγει κάποια στιγμή από το Άμυνας ο Καμμένος και στις ελεύθερες ώρες του θα συνεχίσει να φοράει στολή. Πτεράρχου ή… έστω καμαρότου.

♣ Χάρτες του υπουργείου Άμυνας παρουσιάζουν τα Σκόπια ως… «Μακεδονία». Δεν θα χρειαστεί να κάνει τίποτα ο Ζάεφ, θα… παραδοθούμε από μόνοι μας.

♣ Τα κακά νέα: Αναβάλλεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία. Τα καλά νέα: Τη… γλιτώνουν προς το παρόν Καστελλόριζο και Χίος.

♣ «Ζω με 370 ευρώ τον μήνα», παραπονιέται ο Πά­γκαλος. Και τι ζητάει δηλαδή; Να κάνουμε έρανο αγάπης να μαζέψουμε τα έξοδα για το γυμναστήριο;

Να ’χεις τα χάλια σου και να κατεβαίνεις υποψήφιος στον Πειραιά (Μπελαβίλας) κόντρα σε Μαρινάκη, Ολυ­μπιακό, κ.λπ., και να πιστεύεις ότι θα νικήσεις. Πρέπει να είσαι ή αφελής ή ψώνιο!

♣ «Έχουμε εμφύλιο στη χώρα. Θα ψηφίσω ΝΔ», εξηγεί. Ε, ναι, με 370 ευρώ τον μήνα, πού να περισσέψουν λεφτά για… φάρμακα. Ταβόρ, λεξοτανίλ, λιποδιαλυτικά…

♣ Οργανώθηκε μαθητικό -υποτίθεται- συλλαλητήριο στην Αθήνα και οι περισσότεροι που πήραν μέρος ήταν μαθητές με… πρωθυπουργό Σημίτη.

♣ Ναυαγεί η συνεργασία των κομμάτων δεξιά της ΝΔ. Απερίσπαστος πλέον ο Καρατζαφέρης θα συνεχίσει να πουλάει κολλαγόνα από το ART.

♣ Γιατί λένε ότι ο Τσίπρας κατεβάζει στον Πειραιά τον Μπελαβίλα επειδή δεν έχει άλλον υποψήφιο; Αποκλείεται να το κάνει επειδή έχει… αίσθηση του χιούμορ;

♣ Κυβερνητικό πρόγραμμα 290 σελίδων (!) έχει η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου. Δώρο δύο κρέμες αντιγηραντικές με βότανα Αγίου Όρους.

Μην ενοχλείτε -παρακαλώ- τον Καμμένο με Σκόπια, χάρτες, Αλβανία… Αυτήν την περίοδο καταστρώνει τα σχέδια για την απελευθέρωση της Πόλης. Θα ακολουθήσει η ανακατάληψη της Μεσοποταμίας…

♣ Αυτό το «η λάσπη δεν με αγγίζει» του Σημίτη μου θυμίζει το «δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκτός από τη Γη» του Άνθιμου. Γελάνε και τα… UFO!

♣ Σέρνουν στα δικαστήρια την ακτιβίστρια που πέταξε κότα στο προαύλιο του Μαξίμου. Τι έγινε; Τσαντίστηκαν οι κότες; Μέσα…

♣ Ιδέα μου είναι ότι κάποιοι στη ΝΔ πιο εύκολα υπερασπίζονται τη διακυβέρνηση Σημίτη απ’ ό,τι αυτή του Καραμανλή;

♣ Και όμως υπάρχει ένα 15% που πιστεύει ότι τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Νιγηριανοί επενδυτές είναι ή αφγανοί τουρίστες;

♣ Δεν ξέρω για τις εκλογές, αλλά αυτό το ναυάγιο στη συνεργασία Φαήλου, Βελόπουλου, κ.λπ., θα είναι μεγάλο πλήγμα για τις Απόκριες. Θα έδινε πολλές ιδέες.


Σχολιάστε εδώ