Η τέχνη αγγαλιάζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η τέχνη αγγαλιάζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Με τους σκοπούς του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» συστρατεύονται 6 κορυφαίοι Έλληνες ζωγράφοι προσφέροντας διάσημα έργα τους για την δημιουργία έξι συλλεκτικών τσαντών που θα διαθέτει ο Σύλλογος για τους σκοπούς του, στο bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Έργα των: Γιάννη Αδαμάκου, Κώστα Βαρώτσου, Σωτήρη Σόρογκα, Αλέκου Φασιανού , Μαρίας Φιλόπουλου, καθώς και ένα έργο του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη, που προσέφερε η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, γίνονται έκφραση αγάπης και ζωής, μέσα από 6 συλλεκτικές τσάντες. Κάθε τσάντα συνοδεύεται κι από ένα ξεχωριστό μήνυμα του κάθε καλλιτέχνη που συμβάλλει με τον τρόπο του στην εκστρατεία του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.
Διαλέγοντας το έργο που σου αρέσει ή το μήνυμα που σου αγγίζει την ψυχή, συμμετέχεις κι εσύ σε αυτόν τον αγώνα! Συμβάλλεις στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη!

Οι συλλεκτικές τσάντες θα διατίθενται από το περίπτερο του Συλλόγου στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar που διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Theoxenia Palace» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Παράλληλα, στο περίπτερο του Συλλόγου θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σωματείο «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με πρωτοβουλία της Προέδρου του, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, έχει δημιουργήσει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, έτσι ώστε όλοι οι συνάνθρωποι μας που χρειάζονται μεταμόσχευση να μπορούν να βρουν συμβατό δότη.
Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, ο Σύλλογος έχει εγγράψει πάνω από 75.000 νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών, 35 από τους οποίους έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα ζωής σε 35 συνανθρώπους μας.

Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα! Δώσε ζωή!

Το έργο του Αλέκου Φασιανού

 

Το έργο της Μαρίας Φιλοπούλου

 

Tο έργο του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη

 

Το έργο του Σωτήρη Σόρογκα

 

Tο έργο του Κώστα Βαρώτσου

 

Το έργο του Γιάννη Αδαμάκου


Σχολιάστε εδώ