Με καθυστέρηση 15 χρόνων εμφανίστηκε μάρτυρας για το σκάνδαλο με το C4I

Με καθυστέρηση 15 χρόνων εμφανίστηκε μάρτυρας για το σκάνδαλο με το C4I

Και πού ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα; Προπόνηση για το «Survivor 3» έκανε;

♣ Το ΚΙΝΑΛ ζητάει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παυλόπουλου, αλλά η Φώφη λέει ότι δεν έχουν τίποτα εναντίον του. Αν είχαν τι θα έκαναν; Απόβαση στο Προεδρικό με κομάντο τον Κεγκέρογλου;

♣ Διαβάζω ότι η «επίθεση» της κυβέρνησης κατά του Σημίτη συσπειρώνει τον κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης. Έτσι εξηγείται που το ΚΙΝΑΛ από το 6,2% ανέβηκε στο 6,3%.

♣ Το χρηματιστήριο στα τάρταρα, οι τράπεζες στο κόκκινο, οι αγορές κλειστές, τα spreads στον Θεό. Ευτυχώς που γλιτώσαμε από τα Μνημόνια και βγήκαμε από την κρίση.

♣ 240.000 ευρώ το ετήσιο κόστος του μενού που σερβίρεται στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Πείτε μας τώρα ότι σεφ είναι ο Μποτρίνι.

♣ Αυτή η τύπισσα που συνάντησε τον Κυριάκο στη Κυψέλη και του είπε ότι είναι… φοβερός «γκόμενος» εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη; Νοσηλεύεται έστω;

♣ Η Φώφη είδε τον Σημίτη και μετά δήλωσε σίγουρη για την επιτυχία του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές. Δηλαδή, αν συναντούσε τον Σπαλιάρα τι θα έλεγε;

♣ Πάμε για αυτοδυναμία, τελικό Europa League και αν έχουμε κέφια χτυπάμε και… πρωτιά στη Eurovision!

Ισχυρίζεται ο αλβανός ΥΠΕΞ ότι ο Κοτζιάς τού είχε υποσχεθεί να τους δώσει κομμάτι από την ελληνική ΑΟΖ στο Ιόνιο. Καλού κακού, εκεί στην Κέρκυρα, δεν ψάχνουν αν ανήκουν ακόμη στην ελληνική επικράτεια;

♣ Υπονόησε ο Καμμένος ότι μπορεί να αποχωρήσει από την πολιτική και δεν… άνοιξε μύτη. Αναλογικά περισσότερη… φασαρία θα γινόταν αν έλεγε η Πάολα ότι δεν θα ασχοληθεί με την όπερα.

♣ Ότι ο Βενιζέλος θα ασχοληθεί με το squash, ο Φίλης με τη ρυθμική γυμναστική.
Προσωπικοί και όχι πολιτικοί οι λόγοι που δεν θα κατέβει ξανά υποψήφιος ο Μπουτάρης. Ξεκινάει… καριέρα στο λαϊκό τραγούδι!

♣ Αφότου έπαψε να είναι υπουργός ο Ν. Κοτζιάς ανακαλύπτει σκάνδαλα και μίζες, καταγγέλλει ίντρι­γκες και συνωμοσίες. Όσο ήταν στο ΥΠΕΞ έκανε πως… κοιμόταν.

♣ «Δική μας δουλειά είναι η καταπολέμηση της ανεργίας», τόνισε ο Παπαδημούλης. Ο οποίος δούλεψε τελευταία φορά…

♣ …το ’74, λίγο… πριν επιστρέψει ο Καραμανλής από το Παρίσι.

♣ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι επί τουρκοκρατίας δεν υπήρχαν κρυφά σχολειά! Έστελναν τα παιδιά στις Σχολές Χιλλ.

♣ Στο Ποτάμι έφτιαξαν Ινστιτούτο Πολιτικής. Ε, ναι, αφού τα κατάφεραν τόσο καλά στην πράξη, είπαν να μεταλαμπαδεύσουν την επιτυχία τους και στις επόμενες γενιές.

♣ Το 70% όσων κατέθεσαν αίτηση στον διαγωνισμό για πρόσληψη στο Δημόσιο είχε πλαστά πιστοποιητικά. Σου λέει, ο άλλος χωρίς καν πτυχίο και έγινε σύμβουλος πρωθυπουργού.

Πιθανολογώ ότι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού ήταν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΚΕ. Αν ήταν ΣΥΡΙΖΑ θα γινόταν ευρωβουλευτής.

♣ Και μες στη σύγχυση η ΝΔ έκανε εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς. Τι έγινε; Έβαλε ο Κυριάκος στόχο τις ψήφους από χήρες και γεροντοκόρες;

♣ Εξηγεί ο Ν. Αναστασιάδης ότι θα αναζητήσει λύση του Κυπριακού σε σύ­μπνοια με την ελληνική κυβέρνηση. Απειλή είναι αυτό ή προειδοποίηση;

♣ Ως αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ ανέχονταν και ενθάρρυναν επιθέσεις και προπηλακισμούς πολιτικών αντιπάλων. Ε, ήρθε η ώρα να υποστούν τις συνέπειες.

♣ Πιο δημοφιλής ο Λεβέντης από τον Καμμένο. Λογικό. Ανέκαθεν οι Έλληνες προτιμούσαν περισσότερο την κωμωδία από το δράμα.

♣ Ο Γκλέτσος δηλώνει αριστερός και κατεβαίνει υποψήφιος (περιφερειάρχης) με τους ΑΝΕΛ. Εικάζω ότι νομίζει πως Αριστερά είναι μια ταβέρνα στην επαρχιακή Λαμίας – Μακρακώμης.

♣ Είδα χθες βράδυ το δελτίο καιρού στον Alpha. Δεν είχε καμία θετική αναφορά σε κυβέρνηση και Τσίπρα. Να επιληφθεί πάραυτα ο Βερύκιος!

♣ Το 13% των Ελλήνων δεν είναι ούτε υπέρ ούτε κατά της Συμφωνίας με τα Σκόπια. Θέλουν να… πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.


Σχολιάστε εδώ