Το 2019 ξεκινάει το ΣΚΑΪ 24

Το 2019 ξεκινάει το ΣΚΑΪ 24

Στην τελική ευθεία μπαίνει το σχέδιο για τον ΣΚΑΪ 24 και το www.skai.gr με απολύτως ειδησεογραφικό περιεχόμενο. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ επιχειρεί να διευρύνει την παρουσία του στον χώρο της ενημέρωσης με δύο σημαντικές κινήσεις. Ο ειδησεογραφικός σταθμός, τον οποίο οργανώνει ο Νίκος Στραβελάκης, θα έχει παρουσία, συνεργαζόμενος με περιφερειακό κανάλι, στην επίγεια τηλεόραση.

Η παρουσία του αρχικά θα είναι σε ζώνες του προγράμματος, με έμφαση στη βραδινή ζώνη, και η λογική είναι να παραμένει ο θεατής σε «περιβάλλον ΣΚΑΪ». Η πρώτη του επιλογή, π.χ., μετά το «Voice», να είναι, δηλαδή το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το ενημερωτικό πρόγραμμα θα έχει μια σειρά από προβεβλημένους δημοσιογράφους που θα προέρχονται από το Φάληρο, αλλά και πρόσωπα όπως, π.χ., ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τον οποίο υπάρχουν σχετικές συζητήσεις. Το πρόγραμμα θα έχει και σειρά ειδικών εκπομπών.

Σημαντική αναμένεται να είναι και η παρέμβαση στον ΣΚΑΪ, με την πλήρη αλλαγή του περιεχομένου του www.skai.gr και τον διαχωρισμό του από το άλλο site του ΣΚΑΪ, που θα περιλαμβάνει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού.


Σχολιάστε εδώ