«Χορηγός της Δεξιάς, βαρίδι της Αριστεράς ο Αλ. Τσίπρας» λέει η Φ. Γεννηματά

«Χορηγός της Δεξιάς, βαρίδι της Αριστεράς ο Αλ. Τσίπρας» λέει η Φ. Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «χορηγό της Δεξιάς και βαρίδι της Αριστεράς». Διαμηνύει πως όσοι οραματίζονται να ολοκληρώσουν αυτό που επιχειρήθηκε και απέτυχε το «βρώμικο 89» ματαιοπονούν.

 


Αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Παραπολιτικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε ερώτηση για την έρευνα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, οτι: «θέλουν να πλήξουν τη δημοκρατική παράταξη και τον πρωθυπουργό που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ και την Κύπρο στην Ε.Ε, τον πρωθυπουργό που άλλαξε την εικόνα της χώρας με τα μεγάλα έργα».

Αναφερόμενη στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τη σοσιαλδημοκρατία υπογραμμίζει ότι οι σοσιαλιστές πρέπει να ξεφύγουν από τη σκιά των συντηρητικών πολιτικών, να αλλάξουν πολιτική. «Αυτό χρειάζεται και όχι αναζήτηση σωσιβίων σε δήθεν αριστερούς που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς και εφαρμόζουν αντιλαϊκή πολιτική», τονίζει.

Ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ως μια συντηρητική Κυβέρνηση. «Θα κριθεί ως βαρίδι της αριστεράς, της χώρας και της Δημοκρατίας. Θα κριθεί ως ο πολιτικός χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να φύγει από τη σκύλα για να πάει στη Χάρυβδη».

«Πήχης μας είναι η καθαρή εντολή ανατροπής. Μόνο με αλλαγή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών η χώρα μπορεί να βγει από το αδιέξοδο. Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι οι δυο όψεις του ίδιου αδιεξόδου», καταλήγει η πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.


Σχολιάστε εδώ