Η Θεσσαλονίκη αθλείται για τον Διαβήτη – «Άθληση για τον Διαβήτη»

Η Θεσσαλονίκη αθλείται για τον Διαβήτη – «Άθληση για τον Διαβήτη»

Το πιο ηχηρό μήνυμα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παράλληλων αθλητικών δράσεων, θα κληθούν να στείλουν οι πολίτες για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στη δράση «Άθληση για τον Διαβήτη», που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 12:15 η νέα παραλία Θεσσαλονίκης με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το Makedonia Palace, θα πλημμυρίσει από κόσμο, χρώματα, μουσική και παλμό.

Με σύνθημα «Άθληση για τον Διαβήτη» και σύμβολο τον γαλάζιο κύκλο η δράση έχει στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Διαβήτη με την καθημερινή άσκηση.

Μετά από δύο χρόνια διοργάνωσης της ποδηλατοδρομίας «Ποδήλατο για τον Διαβήτη» με τη συμμετοχή άνω των 400 ποδηλατών κάθε χρόνο, φέτος αναμένεται μεγάλη αύξηση των συμμετεχόντων.

Δείτε το βίντεο της διοργάνωσης:

Πρόγραμμα δράσεων:

• 12:15 εκκίνηση ποδηλατοδρομίας
13:15 εκκίνηση τρεξίματος
12:15-15:00 pilates
Παράλληλα ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ με αγώνες Optimist Team Race Thessaloniki από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Makedonia Palace

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε όλες τις δράσεις, προκειμένου να στείλουμε ακόμη πιο δυνατό μήνυμα για την αξία της άθλησης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οργανώστε διαδρομές σε όλη την Ελλάδα με τους συλλόγους τις περιοχής σας αφιερωμένες στον Διαβήτη. Κάντε ποδήλατο ή τρέξτε και στείλτε μας φωτογραφίες στο Facebook event.

H δράση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο πλαίσιο του 32ου Πανελληνίου Ετήσιου Συνεδρίου της στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη  με συμμετοχή άνω των 1.800 συνέδρων και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την «Άθληση για τον Διαβήτη» στηρίζουν φορείς της πόλης, ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, ποδηλατικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με παροχή υγειονομικής περίθαλψης, δρομικοί σύλλογοι, εθελοντικοί οργανισμοί, χορηγοί, χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πολλοί εθελοντές.

Πατήστε εδώ για εγγραφή στην «Άθληση για τον διαβήτη»


Σχολιάστε εδώ