Αυτό το «ευχαριστώ τον Τσίπρα» του Ιερώνυμου μου θύμισε το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς» του Σημίτη – Αφότου οι Τούρκοι είχαν… ανέβει στα Ίμια

Αυτό το «ευχαριστώ τον Τσίπρα» του Ιερώνυμου μου θύμισε το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς» του Σημίτη – Αφότου οι Τούρκοι είχαν… ανέβει στα Ίμια

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές προεξόφλησε ο Τσίπρας. Σοβαρή παράλειψη: Δεν είπε τίποτα για Eurovision, «Nomads», «Next Top Model».

♣ Ναι, ότι ο Τζ. Σόρος μοίρασε εκατ. δολάρια στην Ελλάδα είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν μοίρασε είναι σύντομο ανέκδοτο!

♣ Το 2015 ο Τσίπρας προκάλεσε πρόωρες εκλογές με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τώρα ζητάει πολιτική συναίνεση για να μη γίνονται εκλογές με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ρεσιτάλ συνέπειας…

♣ Κακοήθειες του αισχίστου είδους, σύμφωνα με τις οποίες στην επέτειο της 17ης Νοέμβρη ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στεφάνι στην αμερικανική πρεσβεία και θα κάνει πορεία διαμαρτυρίας προς το Πολυτεχνείο. (Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στα Goody’s της Ομόνοιας και στα McDonald’s του Συντάγματος).

♣ Μετά το πέρας της πορείας στους διαδηλωτές θα μοιραστούν η βιογραφία του Τραμπ και το τελευταίο cd single της Μαντόνα.

♣ Σκοτεινά κέντρα που προσπαθούν να τον εκφοβίσουν καταγγέλλει ο Ν. Κοτζιάς. Από το Allou Fun Park θα ’ναι, που τους κλέβει πελάτες!

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έκαναν έλεγχο σε αστυνομικούς. Όπου να ‘ναι, θα τους στέλνουν και για τα ψώνια της ημέρας.

♣ Εδώ που τα λέμε, τέσσερα χρόνια δίπλα δίπλα με τον Καμμένο στα υπουργικά, όλο και κάτι θα κολλούσε. Γρίπη, ιλαρά, θεωρίες συνωμοσίας…

♣ Διαμαρτύρεται επίσης ο πρώην υπουργός ότι δέχεται απειλές σε βάρος της ζωής του. Από τη στιγμή που έβαλε την υπογραφή του για την εκχώρηση της Μακεδονίας τι περίμενε; Να του στέλνουν λουλούδια;

♣ Γιατί λένε ότι άγνωστοι έκαναν βανδαλισμούς στην πολυκατοικία του Γ. Μπουτάρη; Εμείς ξέρουμε 2-3 εκατ. Έλληνες που θα… ήθελαν να το κάνουν.

♣ Αλλαγές στα βιβλία της Ιστορίας αποφάσισε η Μεικτή Επιτροπή Ελλάδας – Σκοπίων. Παίζει να έχουν βάλει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε καταγωγή από την Γκάνα.

♣ Και ότι μικρός πήγε πρόσφυγας στη Γαλλία, έπλενε πιάτα σε μπιστρό πλάι στον Σηκουάνα και έπαιξε σέντερ φορ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μέχρι να καταλάβει ο Ιερώνυμος τι εννοεί ο Τσίπρας με τη θρησκευτική ουδετερότητα, τα παιδιά στη χώρα θα βαφτίζονται στο όνομα του Μάο!

♣ Με το 90% να είναι ορθόδοξοι, ο πρωθυπουργός θέλει να «επιβάλει» θρησκευτική ουδετερότητα στη χώρα. Τι διάολο, όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως πρότυπο το… Τζέισον-Αντιγόνη;

♣ Δεν συμφωνεί πάντως ο Ν. Φίλης να πληρώνει, χωρίς έλεγχο, το κράτος 10.000 ιερείς. Δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα να πληρώνει τους χιλιάδες τεμπέληδες μετακλητούς που έχουν διορίσει στα υπουργεία.

♣ Η Κ. Παπακώστα εργάζεται, λέει, για να γίνει πιο ισχυρή η Ελλάδα. Πλέον πηγαίνει δύο φορές την εβδομάδα στο κομμωτήριο.

♣ Φώφη: «Το Κίνημα Αλλαγής είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει ελπίδα στη χώρα». Σκέψου πόσο απελπισμένη πρέπει να είναι η χώρα.

Γιατρός ζήτησε φακελάκι για να κάνει εγχείρηση και συνελήφθη! Τι έγινε; Είχε ρίξει τις τιμές και χαλούσε την πιάτσα;

♣ Ως υπουργός ο Ν­­­­­. Παππάς είναι αρμόδιος για την ΕΡΤ, αλλά και για το διάστημα και τα «UFO». Δεν μπορεί, σύμπτωση θα ’ναι.

♣ Αν κρίνω από τα λεγόμενα του συνδικαλιστή Καλφαγιάννη, η ΕΡΤ πάει από… το κακό στο χειρότερο επειδή έχει ελλείψεις σε μακιγιέρ και κομμώτριες.

♣ Φασιστική επίθεση, λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή κάποιοι έγραψαν με σπρέι στους τοίχους έξω από το διαμέρισμα του Μπουτάρη. Δηλαδή, αν είχαν λερώσει το χαλάκι της εισόδου θα μιλούσαμε για… έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

♣ Αν σκεφτεί κανείς ότι καθηγητές πανεπιστημίου είναι ο Γαβρόγλου, ο Μπαλτάς και η Θ. Φωτίου, καταλαβαίνει γιατί έχουν τέτοια χάλια τα ΑΕΙ της χώρας.


Σχολιάστε εδώ